SHEQ Manager Europe

Home/Chemie, KAM, Noord-Brabant, Senior/SHEQ Manager Europe

REGIO:
Noord Brabant

BRANCHE:
Chemie

NIVEAU:
Senior

Ben jij een ervaren SHEQ Manager met BRZO ervaring? Ben jij in staat om zelfstandig het (internationale) SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie als onderdeel van een internationaal bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde logistieke organisatie in Moerdijk. Zij specialiseren zich in specifiek vervoer zoals logistiek van koelgassen en vloeibare chemicaliën in tankcontainers. Zij zijn onderdeel van de Global groep en heeft twee vestigingen in Moerdijk. Voor hen zijn wij op zoek naar een gedreven en SHEQ Manager Europe.

De Global groep richt zich met name op opslag, repair en cleaning van tankcontainers. Een snelgroeiende organisatie met binnen Europa vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Spanje

Functieomschrijving

Als SHEQ Manager Europe ben je verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en risico’s op de Europese vestigingen van het moederbedrijf. Je neemt het voortouw in het ontwikkelen van het SHEQ-beleid en stuurt SHEQ-verantwoordelijken op de verschillende Europese vestigingen (Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje) aan in de naleving hiervan. Je werkt vanuit de vestigingen in Moerdijk en draagt voor deze twee vestigingen op Moerdijk ook zorg voor de uitvoering van het SHEQ-beleid.

Wij zoeken een SHEQ Manager Europe die verantwoordelijkheid durft te nemen. Je hebt een helikopterview en zorgt voor een optimaal ingericht managementsysteem op Europees niveau. Je bent een kei in het communiceren met alle betrokken partijen. Je hebt ervaring met interne en externe audits, vergunningen en contact met bevoegd gezag. Ook zorg je dat incidentmeldingen worden opgevolgd, analyses m.b.t. tekortkomingen worden uitgevoerd en deze worden besproken met de Europese collega’s.

​Je bent lid van het Management Team in Moerdijk. Daarnaast rapporteer je aan de Director European Operations.

Functie eisen

Wat breng jij mee?

 • HBO kennis- en werkniveau, richting chemie/veiligheidskunde
 • Afgeronde opleiding hogere veiligheidskundige
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van gevaarlijke stoffen
 • Kennis van BRZO regelgeving
 • Vloeiend Engels in woord en geschrift. Duits is een pré

Aanbod

 • Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • De mogelijkheid tot een auto van de zaak
 • Opleidingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • De mogelijkheid om deels thuis werken
 • Een werkweek van 40 uur in een prettige, dynamische werkomgeving
 • Uitzicht op een vast dienstverband

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • QHSE Coördinator

  QHSE Coördinator

  Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan bij een snelgroeiend bedrijf waar geen dag hetzelfde is? Heb jij al een paar jaar ervaring opgedaan aan het uitvoeren van Kwaliteit- en Veiligheidsbeleid liefst binnen een organisatie in de voedingsmiddelenindustrie? Reageer dan op deze vacature.

  Categorieën: EHS, Food, Junior, Landelijk, Retail|Label: , , , , , , , , , , |

  Coördinator HSEQ

  Wil jij bij een zeer dynamisch en duurzaam bedrijf deel uitmaken van de energietransitie? Heb jij je al een aantal jaar bewezen als Veiligheidskundige en ben jij gebrand om op uitdagende projecten het HSEQ-beleid tot in de puntjes uit te voeren? Lees dan verder!

  • QHSE Coördinator

  Q(HSE) Manager

  Heb jij al een aantal jaar ervaring als Q(HSE) verantwoordelijke binnen een productieomgeving, idealiter in de farmacie? Heb jij verder ook leidinggevende kwaliteiten en kan jij de afdeling hierin uitmuntend leiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ga naar de bovenkant