QHSE Specialist

Home/KAM, Medior, Noord-Holland/QHSE Specialist

REGIO:
Noord Holland

BRANCHE
Productie

NIVEAU:
Medior

Ben jij op zoek naar een mooie baan als QHSE Specialist bij een mooi en groot internationaal bedrijf die prachtige machines produceert? Wil jij hier aan de slag om het kwaliteit- en Veiligheidsbeleid naar een hoger plan te tillen? Lees dan verder!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever ontwikkeld en produceert innovatieve landbouwmachines in haar competentiecentrum in Nieuw-Vennep. In een wereld waar de productie van kwalitatief voedsel steeds belangrijker wordt zijn landbouwmachines onmisbaar. De onderneming groeit hard en daarom zijn wij op zoek naar een gedreven QHSE Specialist.

Functieomschrijving

Als QHSE Specialist ben je verantwoordelijk voor het beheren en monitoren van de kwaliteits-, ARBO- en milieuzorgsystemen. Van de QHSE Specialist wordt verwacht dat hij/zij binnen de functie de organisatie stimuleert en de organisatie uitdaagt om met name het beleid, het primaire proces en de diverse QHSE instrumenten te optimaliseren. Dit onder andere door: Begeleiden van interne & externe audits, analyseren en ondernemen acties op QHSE gerelateerde rapportages. Invulling geven aan QHSE gerelateerde acties uit diverse interne en externe overleggen en het controleren op implementatie van corrigerende maatregelen. De QHSE Specialist draagt de verantwoordelijkheid voor het in eerste instantie opzetten en implementeren van de managementsystemen ISO9001, ISO14001 en ISO45001, gevolgd door de bewaking op het gebruik en het continue verbeteren van deze managementsystemen.

Samenvattend bestaat het werk uit:

 • Initiëren van QHSE beleid afgestemd op het beleid van ons Japanse moederbedrijf;
 • Coördinatie van de daadwerkelijk uitvoering van dit beleid om de professionaliteit van de organisatie te bevorderen;
 • Borgen van het beleid, de processen en procedures door invoering, implementeren, beheren van de managementsystemen gebaseerd op de ISO normen;
 • Uitvoeren en/of laten uitvoeren van interne en externe audits;
 • Samenwerking met en participatie in de VGWM organisatie voor het verkrijgen van een veilige, gezonde werkplek;
 • Creëren van draagvlak, verhogen van het bewustzijn, binnen de organisatie zodat werknemers zich ook zullen houden aan nieuwe voorschriften of werkwijzen om werk veiliger, efficiënter en overzichtelijk te maken;
 • Toezicht houden op naleven van wettelijk gestelde eisen;
 • Het maken van analyses en rapportages ten aanzien van QHSE onderwerpen en het doen van verbetervoorstellen;
 • Coachen, adviseren en sparren met managementteam en middel managementteam.

Functie eisen

Wat verwachten we van jou?

 • Een afgeronde hbo-opleiding bijvoorbeeld richting Bedrijfskunde, Veiligheidskunde.
 • Circa 2 jaar ervaring met veiligheid, wetgeving omtrent veiligheid en milieu, Lean en verbetertrajecten.
 • Je kunt goed communiceren op alle niveaus in de organisatie en weet mensen makkelijk mee te krijgen.
 • Je bent enthousiast en hebt overtuigingskracht.
 • Je houdt van structuur en kunt goed plannen en organiseren.
 • Je kunt goed werken onder tijdsdruk en bent resultaat- en oplossingsgericht.

Aanbod

Internationale contacten binnen en buiten Europa, informele werksfeer en een plezierige werkomgeving waarin je mogelijkheden krijgt jezelf te kunnen uiten en ontwikkelen.

 • Een goed salaris
 • 8% vakantiegeld, 40 vakantiedagen (waarvan 13 ATV) als je fulltime werkt
 • Korting op zorgverzekeringen, een collectieve ongevallenverzekering en korting bij verschillende webshops.
 • Winstdelingsregeling waar je aan mee kunt dingen.
 • Regelmatig leuke evenementen voor alle medewerkers.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM

  SHEQ Specialist

  Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging bij een gerenommeerd en bekend productiebedrijf? Wil jij hier samen met het SHEQ-team het volledige SHEQ-beleid naar een hoger plan gaan tillen? In deze rol van SHEQ Specialist neem je het voortouw en laat dagelijks zien dat veilig werken de hoogste prioriteit heeft. Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

  • KAM

  SHEQ Manager

  Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging bij een gerenommeerd en bekend productiebedrijf? Wil jij hier het volledige SHEQ-beleid naar een hoger plan gaan tillen? In deze rol van SHEQ Manager ben je een echte leider en neem je de hele organisatie mee in jouw plannen. Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

  QHSE Coördinator

  Ben jij klaar voor een mooie nieuwe uitdagende rol als QHSE Coördinator? Bij deze interessante technische service locatie ligt er een mooie uitdaging om het QHSE-beleid te gaan professionaliseren. Wij zijn op zoek naar een pragmatische QHSE Coördinator die zich zowel beleidsmatig als operationeel door de organisatie beweegt.

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Medewerker

  Wil jij je gaan ontwikkelen binnen QHSE en ben je toe aan je eerste of tweede stap? Wil je gaan werken bij een mooi internationaal logistiek bedrijf waar je alle vrijheid krijgt om het SHEQ beleid binnen de organisatie samen met de SHEQ Manager te gaan verbeteren? Lees dan deze vacature door!

  Ga naar de bovenkant