QHSE Officer

REGIO:
Zuid Holland

BRANCHE
Logistiek

NIVEAU:
Medior

Draag jij graag verantwoordelijkheid als het gaat om veilig werken? Haal jij energie uit het zorgdragen voor kwaliteit in het werk? Werk je daarbij graag in een groeiende havenomgeving waar een informele werksfeer heerst? Dan ben jij de QHSE Officer die wij zoeken!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever behoort tot de top van de Europese ro-ro stevedores en is gespecialiseerd in de behandeling van containers, trailers en nieuwe voertuigen. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in diverse interessante havenactiviteiten. Voor de 2 locaties in Nederland zijn op zoek naar een QHSE Officer.

Functieomschrijving

In de functie van QHSE Officer ben je verantwoordelijk voor het promoten en toepassen van het beleid op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit. Je voert regelmatig controles uit en draagt conform de wettelijke vereisten zorg voor de veiligheid, het veiligheidsplan en ISPS.

In kaart brengen (risicoanalyse) en het verbeteren van de arbeidsomstandigheden door:

 • Mede ontwikkelen van een veilige werkwijze bij risicovolle activiteiten, de betrokken interne en externe partijen instructies geven over deze veilige werkwijze en toezichthouden op deze veilige werkwijze;
 • Bijhouden, onderzoeken en opstellen van rapportages van (bijna) incidenten en schades;
 • In stand houden en verder ontwikkelen van de BHV-organisatie inclusief het organiseren van BHV oefeningen;
 • In samenspraak met de QHSE-manager het veiligheidsmanagementsysteem verder implementeren en beheren.
 • Voorbereiden en in samenspraak met de QHSE-manager uitvoeren van de interne en externe audits;
 • Bevindingen omtrent interne en externe audits verwerken in een rapportage;
 • Opstellen en actualiseren van (taak) risico-inventarisaties en evaluaties;
 • Meewerken aan het implementeren van acties die voortkomen uit de diverse risico-inventarisatie en evaluaties en vergunningen;
 • Zorgdragen voor waarborging van de veiligheids- en kwaliteitseisen van de klant.

Functie eisen

Van een QHSE Officer verwachten wij minimaal een afgeronde MVK en/of IVK-studie. Daarbij beschik je over een flexibele en stressbestendige werkhouding. Ook kan je zowel in teamverband als zelfstandig werken en ben je communicatief vaardig. Daarnaast heb je:

 • Een BHV- diploma is een pré;
 • Ervaring en/of training op het gebied van gevaarlijke stoffen is een pré;
 • Werkervaring in de haven, logistiek bedrijf/transportsector en/of douane is een pré;
 • De standplaats van de functie is Rotterdam, maar je staat ervoor open om op wisselende locaties (Vlissingen) te werken;

Aanbod

Een fulltime functie in een stimulerende werkomgeving, met een uitdagende baan waar je de kans krijgt om initiatief te tonen. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer waar ruime mogelijkheden liggen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Ook bieden wij:

 • Een marktconform salaris in overeenstemming met opleiding, ervaring en vaardigheden;
 • Een solide pensioenregeling;
 • Een werkplek op ons kantoor in Rotterdam, met de mogelijkheid om gedeeltelijk/ incidenteel vanuit huis te werken.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant