QHSE Officer

REGIO:
Zuid Holland

BRANCHE
Logistiek

NIVEAU:
Medior

Draag jij graag verantwoordelijkheid als het gaat om veilig werken? Haal jij energie uit het zorgdragen voor kwaliteit in het werk? Werk je daarbij graag in een groeiende havenomgeving waar een informele werksfeer heerst? Dan ben jij de QHSE Officer die wij zoeken!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever behoort tot de top van de Europese ro-ro stevedores en is gespecialiseerd in de behandeling van containers, trailers en nieuwe voertuigen. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in diverse interessante havenactiviteiten. Voor de 2 locaties in Nederland zijn op zoek naar een QHSE Officer.

Functieomschrijving

In de functie van QHSE Officer ben je verantwoordelijk voor het promoten en toepassen van het beleid op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit. Je voert regelmatig controles uit en draagt conform de wettelijke vereisten zorg voor de veiligheid, het veiligheidsplan en ISPS.

In kaart brengen (risicoanalyse) en het verbeteren van de arbeidsomstandigheden door:

 • Mede ontwikkelen van een veilige werkwijze bij risicovolle activiteiten, de betrokken interne en externe partijen instructies geven over deze veilige werkwijze en toezichthouden op deze veilige werkwijze;
 • Bijhouden, onderzoeken en opstellen van rapportages van (bijna) incidenten en schades;
 • In stand houden en verder ontwikkelen van de BHV-organisatie inclusief het organiseren van BHV oefeningen;
 • In samenspraak met de QHSE-manager het veiligheidsmanagementsysteem verder implementeren en beheren.
 • Voorbereiden en in samenspraak met de QHSE-manager uitvoeren van de interne en externe audits;
 • Bevindingen omtrent interne en externe audits verwerken in een rapportage;
 • Opstellen en actualiseren van (taak) risico-inventarisaties en evaluaties;
 • Meewerken aan het implementeren van acties die voortkomen uit de diverse risico-inventarisatie en evaluaties en vergunningen;
 • Zorgdragen voor waarborging van de veiligheids- en kwaliteitseisen van de klant.

Functie eisen

Van een QHSE Officer verwachten wij minimaal een afgeronde MVK en/of IVK-studie. Daarbij beschik je over een flexibele en stressbestendige werkhouding. Ook kan je zowel in teamverband als zelfstandig werken en ben je communicatief vaardig. Daarnaast heb je:

 • Een BHV- diploma is een pré;
 • Ervaring en/of training op het gebied van gevaarlijke stoffen is een pré;
 • Werkervaring in de haven, logistiek bedrijf/transportsector en/of douane is een pré;
 • De standplaats van de functie is Rotterdam, maar je staat ervoor open om op wisselende locaties (Vlissingen) te werken;

Aanbod

Een fulltime functie in een stimulerende werkomgeving, met een uitdagende baan waar je de kans krijgt om initiatief te tonen. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer waar ruime mogelijkheden liggen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Ook bieden wij:

 • Een marktconform salaris in overeenstemming met opleiding, ervaring en vaardigheden;
 • Een solide pensioenregeling;
 • Een werkplek op ons kantoor in Rotterdam, met de mogelijkheid om gedeeltelijk/ incidenteel vanuit huis te werken.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  • KAM

  QHSE Manager

  Ben jij toe aan een mooie uitdaging bij een hele interessante organisatie in de verpakkingsindustrie? Wil jij als QHSE Manager samen met jouw team het QHSE-beleid naar een hoger plan tillen? Ben jij sterk in Quality en wil je het Veiligheidsbeleid door ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Quality Manager

  Kwaliteit is een continuproces en jij wordt de stuwende kracht. Met jouw enthousiasme en ervaring breng jij met je team de kwaliteit van de producten en diensten naar The Next Level. Als Quality Manager ga jij het beleid van de organisatie naar een hoger niveau tillen. Ben jij deze Quality Manager? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ga naar de bovenkant