QHSE Manager

REGIO:
Utrecht

BRANCHE
Infra

NIVEAU:
Senior

Ben jij expert op het gebied van QHSE en wil je dit uitvoeren bij een grote (internationale) organisatie? Heb jij je al bewezen als QHSE Manager die met passie en gedrevenheid een team kan inspireren en aansturen? En ben je ook nog eens in het bezit van een HVK diploma? Solliciteer dan op deze vacature.


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een internationale, door technologie gedreven aannemer. Van openbare verlichting in steden, gemeentes en langs (rijks-)wegen, het op afstand beheren en onderhouden van tunnels, bruggen, sluizen en verkeersregelinstallaties tot complexe verkeersmanagementsystemen, zij maken het. Hun brede assortiment aan intelligente producten en diensten draagt bij aan het realiseren van maximale verkeersdoorstroming en een veilige leefomgeving. Voor deze mooie organisatie zijn wij op zoek naar een QHSE Manager.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en het adviseren van de directie over het te voeren kwaliteits- en veiligheidsbeleid. Je draagt zorg voor compliancy aan de geldende wet- & regelgeving en gewenste normen. En natuurlijk ben je ook verantwoordelijk voor het coördineren en borgen van de uitvoering van het vastgestelde beleid en de diverse processen en procedures. Ook behandel je diverse vraagstukken vanuit de tender processen. Dit alles gebaseerd op het managementsysteem in lijn met de ISO-normen en met de collega’s van de diverse Business Units. Ook zorg je ervoor dat het QHSE-beleid bij de diverse BU’s bekend is en nageleefd wordt en zorg je ervoor dat de in- en externe audits worden uitgevoerd.

Als QHSE-manager kom jij te werken op de afdeling QHSE. Deze afdeling bestaat uit 4 FTE, te weten: 1 Manager QHSE (vacature), 2 QHSE Adviseurs en 1 ondersteunde collega.

 

Functie eisen

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding HVK (Hogere Veiligheidskunde);
 • Je hebt voldoende relevante kennis en ervaring om deze functie zelfstandig uit te voeren (minimaal 5 jaar als QHSE-manager in een (projecten) technische organisatie);
 • Je weet alles van de actuele normen en wet- en regelgeving op het gebied van ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001, ISO 27001 en de privacy;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je beschikt over sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden;
 • Je bent flexibel, proactief en een teamspeler;
 • Je wilt je graag verder ontwikkelen binnen je vakgebied en je verdiepen in diverse deelgebieden.
 • Je voelt je thuis in de infrawereld.

Aanbod

Over het werken bij deze mooie organisatie geven collega’s een ruime 8, en daar zijn ze trots op. De betrokkenheid in het bedrijf is groot en je krijgt veel vrijheid en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Het gaat om jouw ontwikkeling als mens en als professional, daarin ondersteunen zij volop met opleidingen en begeleidingen. Maar je neemt zelf ook verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling. Er is altijd ruimte voor talent. Bij deze leerzame, verantwoordelijke en afwisselende baan behoren uiteraard goede voorwaarden zoals:

 • Een goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Per kalenderjaar maak je bij fulltime dienstverband aanspraak op 25 verlof dagen en 13 adv dagen;
 • Laptop telefoon en auto;
 • De mogelijkheid om allerlei opleidingsprogramma’s te volgen;
 • Een goede pensioenregeling bij het Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT)
 • Veel ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling
 •  

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM Manager

  KAM Specialist ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een proactieve KAM Specialist en sterk in met name kwaliteit en milieu en heb je gedegen kennis van de ISO 9001 & 14001? Wil jij de organisatie en het jonge enthousiaste team hierin steunen? Dan is deze interim opdracht echt wat voor jou!

  Group Director Health & Safety

  Wij zijn op zoek naar een organisatorisch sterke Group Director Health & Safety! Voor een grote toeleverancier in de bouw. Een internationale marktleider met meerdere vestigingen in Europa. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het H&S beleid voor de hele (internationale) groep. Je geef indirect leiding aan een team van 16 HSE Specialisten. Past deze mooie baan bij jou? Neem dan contact met ons op!

  Group Director Health & Safety (Interim Opdracht / ZZP)

  Wij zijn op zoek naar een organisatorisch sterke Health & Safety Manager! Voor een mooie interim klus bij een grote toeleverancier in de bouw. Een internationale marktleider met meerdere vestigingen in Europa. Past deze opdracht bij jou? Neem dan contact met ons op!

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant