QHSE Manager

Home/Chemie, Gelderland, KAM, Medior/QHSE Manager

REGIO:
Gelderland

BRANCHE:
Chemie

NIVEAU:
Medior

Ben jij een QHSE Professional met een achtergrond in de chemie en ben jij op zoek naar een leuke organisatie met korte lijnen, een familiaire sfeer en toch een internationaal voorkomen?  Lees dan verder want wij zoeken een QHSE Manager.


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een mooi Internationaal productiebedrijf met een informele en familiaire sfeer. De organisatie is een innovatief bedrijf in de chemische industrie. Hier werken ongeveer 50 medewerkers dagelijks met veel plezier aan het vervaardigen van innovatieve masterbatch producten. Voor deze interessante organisatie zijn wij op zoek naar een gedreven en zelfstandige QHSE Manager.

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, coördineren, implementeren en bewaken van het beleid op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu.  Jij vertaalt het QHSE beleid naar de praktische toepassing binnen de dagelijkse operationele processen. Met jouw sociale inslag en heldere communicatie ben je in staat om mensen mee te krijgen.

In 2022 staat de ISO 45001 certificering op de agenda, en vindt de hercertificering van ISO9001 en 14001 plaats. Daarnaast houd je natuurlijk toezicht op de naleving van voorschriften, begeleid je audits en inspecties en rapporteer je je bevindingen aan het Management Team. Binnen deze functie kan je rekenen op veel afwisseling en vrijheid om deze rol naar jouw inzicht vorm te geven. Je rapporteert aan de General Manager Production & Technology.

Bij deze opdrachtgever vinden ze het belangrijk dat ze kwaliteitsbewust zijn, eigen verantwoordelijkheid nemen, resultaatgericht zijn en vooral met plezier samenwerken. Voor deze functie is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, initiatiefrijk bent, situaties goed kan analyseren en anderen weet te overtuigen met een heldere communicatie.

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding tenminste op HBO niveau, aangevuld met een diploma middelbare veiligheidskunde (MVK)
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring ten aanzien van QHSE opgedaan binnen een productieomgeving of procesindustrie
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal beheersing in woord en geschrift
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Aanbod

  • Een informele en collegiale werkomgeving,
  • Persoonlijke invloed en eigen verantwoordelijkheid,
  • Veel ruimte voor zelfstandigheid en initiatief,
  • Een markconform salaris o.b.v. je kennis en ervaring,
  • 25 vakantie dagen per jaar, een 13e maand, een premievrij pensioen
  • De mogelijkheid tot het volgen van interne en externe opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

ik ben al ingeschreven bij QHSE united

GERELATEERDE VACATURES

Go to Top