QHSE Manager

Home/Chemie, Gelderland, Junior, KAM/QHSE Manager

REGIO:
Gelderland

BRANCHE:
Chemie

NIVEAU:
Junior

Heb jij al een aantal jaar ervaring opgedaan in een productieomgeving en ben jij toe aan een 2e of 3e stap in je carrière? Heb jij ervaring met het opzetten en uitvoeren van Kwaliteit & Veiligheidsbeleid en sta jij graag tussen je collega`s in het productieproces? Lees dan snel deze vacature!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een looierij en maakt deel uit van een grote organisatie, een wereldwijd bekende veehandelsonderneming en vleesproducent. De organisatie staat bekend om haar passie voor topproducten die perfect passen bij de behoeften van de klant. Het familiebedrijf vindt het belangrijk dat ze haar klanten van over de hele wereld op een persoonlijke manier kan helpen.

Functieomschrijving

De QHSE manager is verantwoordelijk voor het organiseren en beheersen van de bedrijfsvoering waardoor kan worden voldaan aan de eisen die worden gesteld vanuit de wetgeving en klanten. Diverse taken met betrekking tot arbo- en milieu behoren tot het werkgebied. De QHSE manager draagt, tezamen met een collega, zorg voor de Arbo- en milieuregelgeving en eisen die ten aanzien van arbo en milieu worden gesteld door klanten, verzekeringsmaatschappijen en andere partijen. Je hoofdtaak is het uitvoeren van het beleid op het gebied van milieu en veiligheid en het beheer van chemicaliën.

Bij deze opdrachtgever is sprake van een uniek bedrijfsproces, waarbij vakmanschap belangrijk is. De cultuur is open en toegankelijk. De medewerkers zien het nut in van QHSE. De lijntjes binnen de fabriek zijn zeer kort. Uiteindelijk willen we het QHSE naar een hoger niveau tillen.

Taken

 • Het ondersteunen van de directie bij het uitwerken en implementeren van (QHSE) beleidsplannen;
 • Het uitvoeren van interne en begeleiden van externe audits en inspecties;

Kwaliteit

 • Het afhandelen (analyseren, formuleren maatregelen en opvolgen) van klachten, tekortkomingen en verbeterideeën.
 • Het zo nodig (steekproefsgewijs) uitvoeren van of assistentie verlenen bij ingangscontroles van chemische hulpstoffen.

Arbo & milieu

 • Het uitwerken en beheren van de interne arbo & milieu gerelateerde documentatie, waaronder het bedrijfsreglement, het calamiteitenplan, het chemieregister en bijbehorende werkinstructies;
 • Het beheren van de milieu gerelateerde vergunningen, waaronder het opstellen van vergunningaanvragen en het begeleiden van vergunningprocedures;
 • Faciliteren in de naleving van voorschriften uit milieu gerelateerde vergunningen.

Functie eisen

Wat breng jij mee?

 • HBO denkniveau door een opleiding (technische) bedrijfskunde of andere relevante HBO- opleiding;
 • Chemische kennis/ervaring is een pré;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een productie-omgeving;
 • Kennis van beoordeling van de waterbezwaarlijkheid van chemicaliën (ABM) is een pré;
 • Goede schrijfvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Uitstekende kennis van MS-office;
 • Je bent ambitieus, resultaatgericht, praktisch, overtuigend en je hebt een goede uitdrukkingsvaardigheid.

Aanbod

 • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en achtergrond;
 • Jonge dynamische organisatie;
 • Platte organisatiecultuur;
 • Veel zelfstandigheid.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

ik ben al ingeschreven bij QHSE united

GERELATEERDE VACATURES

 • QHSE Coördinator

QHSE Manager

Voel jij je thuis in een kleinere productieomgeving met een prettige werksfeer en korte lijnen? Ben jij toe aan een 2e of misschien wel 3e stap in je carrière en kan jij een klein team met professionals aansturen? Dan ben jij de geschikte kandidaat om bij deze leuke organisatie het QHSE beleid te gaan voeren.

 • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

QHSSE Manager

Heb jij een gezonde dosis energie en lijkt het je leuk aan de slag te gaan in een hele dynamische omgeving? Ben jij bekend met veiligheid voor gevaarlijke stoffen en heb je al een aantal jaar ervaring als QHSE Professional? Lees dan snel deze vacature door!

 • Kam Medewerker

QHSE Manager (Energie)

Ben jij heel ondernemend en voel jij je thuis in een dynamische omgeving waarin je het QHSE-beleid voor 2 businessunits uitzet? Heb jij ervaring of affiniteit met de energiesector en werk je graag aan de energietransitie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Kam Medewerker

QHSE Manager (Productie)

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een hele leuke platte organisatie als QHSE Manager? Heb jij een aantal jaar ervaring in het bepalen van beleid en de vertaling naar de werkvloer? Kan jij je op strategisch niveau bewegen maar ben je tegelijkertijd ook heel praktisch ingesteld? Lees dan snel deze vacature.

Go to Top