QHSE Manager

REGIO:
Noord-Brabant

BRANCHE
Productie

NIVEAU:
Senior

Ben jij toe aan een mooie uitdaging bij een grote naam in de verpakkingsindustrie? Wil jij als QHSE Manager samen met jouw gemotiveerde team het QHSE-beleid naar een hoger plan tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een internationale en innovatieve organisatie sterk in kunststof en papieren verpakkingen. Met meer dan 100 gemotiveerde collega’s op de locatie in Nederland zijn zij dagelijks bezig met het ontwikkelen en produceren van flexibele verpakkingen die je wereldwijd tegenkomt in supermarkten, tankstations en restaurants. Voor hen zijn wij op zoek naar een gedreven QHSE Manager

Functieomschrijving

Als QHSE Manager bouw en borg je de kwaliteitssystemen (ISO 9001, ISO 14001, BRC Packaging materials en FSC) enSafety Culture Ladder (trede 3) certificering. Je verbeter je hierin continu. Jij slaat een brug tussen theorie en praktijk. En je bent de drijvende kracht achter het verhogen van het kwaliteitsbewustzijn en de veiligheidscultuur.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle kwaliteits- en veiligheidszaken. En je bent in staat om bewustwording te creëren als het gaat om kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu. Daarnaast zorg je ervoor dat de organisatie voldoet aan alle wettelijke regelgeving betreffende Arbo, milieu en voedselveiligheid.

De organisatie vindt het belangrijk dat iedereen kan werken in een veilige en prettige werkomgeving. Als QHSE manager ben je hier de drijvende kracht achter. Je vergroot het veiligheidsbewustzijn van directie, management en medewerkers en draagt bij aan de positieve veiligheidscultuur.

Als QHSE Manager werk je samen in een team met 3 collega’s en werk je veel samen met de productie, Customer Service en Technische Dienst. Je rapporteert aan de Plant Director.

 

Verder richt jij je in deze functie op:

 • Maken van rapportages, projectplannen, jaarverslagen en analyses
 • Opstellen van KPI’s en het sturen op prestaties
 • In beeld brengen van risico’s en het ontwikkelen van maatregelen om QHSE-prestaties te verbeteren
 • Geven van voorlichting en instructie (training, toolbox en coaching) in een begrijpelijke taal
 • Uitvoeren van incidenten- en ongevalsonderzoek en –analyse
 • Verantwoordelijk voor aanvraag (revisie)milieuvergunning, ontheffingen, meldingen en jaarverslagen
 • Vraagbaak op het gebied van wet- en regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid

Functie eisen

 • Relevante Hbo-opleiding met aanvullende cursussen op de gebieden veiligheid, Arbo, voedselveiligheid en milieu.
 • Opleiding Verpakkingskundige, MVK of HVK is een pré
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Een aantal jaar werkervaring in een productieomgeving
 • Ervaring met ISO 9001 en ISO 14001 is een vereiste, BRC of SCL is een pre
 • Ervaring met milieuvergunning trajecten
 • Ervaring met gedrag, cultuur en verandermanagement
 • Op de hoogte van relevante wet- en regelgeving en managementsystemen
 • Communicatieve en sociale vaardigheden (op verschillende niveaus)

Aanbod

 • Een goed passend salaris naar opleiding en ervaring
 • Een variabele bonus tot 10%
 • Je komt te werken in een internationale en innovatieve werkomgeving
 • Veel ondersteuning om het beleid naar eigen inzicht in te vullen
 • Een informele werksfeer waar de deur altijd open staat
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden op persoonlijk en zakelijk vlak

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  • KAM

  QHSE Manager

  Ben jij toe aan een mooie uitdaging bij een hele interessante organisatie in de verpakkingsindustrie? Wil jij als QHSE Manager samen met jouw team het QHSE-beleid naar een hoger plan tillen? Ben jij sterk in Quality en wil je het Veiligheidsbeleid door ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Quality Manager

  Kwaliteit is een continuproces en jij wordt de stuwende kracht. Met jouw enthousiasme en ervaring breng jij met je team de kwaliteit van de producten en diensten naar The Next Level. Als Quality Manager ga jij het beleid van de organisatie naar een hoger niveau tillen. Ben jij deze Quality Manager? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ga naar de bovenkant