QHSE Manager

REGIO:
Noord-Brabant

BRANCHE
Productie

NIVEAU:
Senior

Ben jij toe aan een mooie uitdaging bij een grote naam in de verpakkingsindustrie? Wil jij als QHSE Manager samen met jouw gemotiveerde team het QHSE-beleid naar een hoger plan tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever Smurfit Kappa is een wereldwijde organisatie die papier en golfkartonnenverpakkingen produceert. Samen met onze 48.000 medewerkers in 36 landen werken we continu aan veiligheid, duurzaamheid en innovatie. Iedereen heeft iets unieks te bieden binnen Smurfit Kappa. Onze klanten zijn middelgrote en grote productiebedrijven in sectoren als voeding, dranken en e-commerce.

Smurfit Kappa ELCORR B.V. valt onder de Smurfit Kappa Corrugated Benelux die op haar beurt weer onderdeel is van de Smurfit Kappa Group. Op de locatie gevestigd in Etten-leur zijn ongeveer 220 medewerkers werkzaam, verdeeld over diverse afdelingen. Voor deze interessante en dynamische organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven QHSE Manager.

Zij bieden jou een fijne werkomgeving met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, met als kernwaarden Vertrouwen, Verantwoordelijkheid, Respect en Samenwerken. Jij als medewerker bent de belangrijkste drijfveer.

Functieomschrijving

In de rol van QHSE Manager geef je leiding aan een enthousiast team van 6 medewerkers die je coacht, stimuleert en optimaal laat functioneren. Jouw team bestaat uit 1 medewerker QESH, 1 Quality Assurance coördinator, 1 coördinator Kwaliteitsdienst, 1 medewerker Kwaliteitsdienst, 1 Continuous Improvement Technician en 1 Kwaliteitscontroleur. In deze gewichtige rol rapporteer je rechtstreeks aan de Managing Director.

Belangrijkste taken / Verantwoordelijkheden:

 • Jij bent de drijvende kracht op gebied van veiligheid en kwaliteit op zowel strategisch, tactisch als operationeel gebied. Jouw missie is om het veiligheids -en kwaliteitsbewustzijn in de organisatie te ontwikkelen;
 • Jij bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van de processen, systemen en het beleid op het gebied van Quality, Health & Safety en Environment. Je neemt beslissingen en stelling en zet dit om in adviezen, acties en/of maatregelen;
 • Jij formuleert beleid en procedures en ontwikkelen van het management systeem / systemen met betrekking tot QHSE in overeenstemming met de wet- en regelgeving, de richtlijnen van Smurfit Kappa ELCORR en de wensen van de klant.
 • Jij ondersteunt leidinggevenden bij operationele HSE en kwaliteitsvraagstukken door middel van praktische oplossingen, adviezen en trainingen;
 • Jij bent Directieverantwoordelijke (intern en extern) van het bedrijf bij certificatie-instituten en verantwoordelijk voor het beheer van het managementsysteem.

Functie eisen

 • Een afgeronde Hbo-opleiding richting bedrijfskunde, Integrale Veiligheidskunde eventueel aangevuld met Post-hbo Kwaliteitsmanagement/MVK/HVK (inclusief VCA VOL)
 • Een aantal jaar werkervaring op gebied van veiligheid (ervaring in een productieomgeving is een pré);
 • Moeiteloos kunnen vervullen van de rol van Hoofd BHV en preventiemedewerker
 • Kennis op gebied van wet- en regelgeving, kwaliteitszorg -en veiligheidssystemen
 • Kennis van producten, productieprocessen en organisatiestructuren
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Aantoonbare ervaring met het kunnen “vertalen” van diverse wetten en verplichtingen naar een praktische toepasbaarheid voor de organisatie.

Aanbod

 • Een goed salaris afhankelijk van ervaring en opleiding
 • Een variabele bonus van 10%;
 • Een afwisselende, leidinggevende functie met veel interne contacten;
 • Een informele, open organisatie met korte communicatielijnen;
 • Samenwerking met een team van ervaren medewerkers;
 • Onderdeel zijn van een multinational wat ruimte biedt voor ontwikkeling en samenwerking;
 • Functie in dagdienst
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals onder andere 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, 92 uur ADV, opleidingsmogelijkheden en een eigen pensioensregeling.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM

  SHEQ Specialist

  Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging bij een gerenommeerd en bekend productiebedrijf? Wil jij hier samen met het SHEQ-team het volledige SHEQ-beleid naar een hoger plan gaan tillen? In deze rol van SHEQ Specialist neem je het voortouw en laat dagelijks zien dat veilig werken de hoogste prioriteit heeft. Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

  • KAM

  SHEQ Manager

  Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging bij een gerenommeerd en bekend productiebedrijf? Wil jij hier het volledige SHEQ-beleid naar een hoger plan gaan tillen? In deze rol van SHEQ Manager ben je een echte leider en neem je de hele organisatie mee in jouw plannen. Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

  QHSE Coördinator

  Ben jij klaar voor een mooie nieuwe uitdagende rol als QHSE Coördinator? Bij deze interessante technische service locatie ligt er een mooie uitdaging om het QHSE-beleid te gaan professionaliseren. Wij zijn op zoek naar een pragmatische QHSE Coördinator die zich zowel beleidsmatig als operationeel door de organisatie beweegt.

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Medewerker

  Wil jij je gaan ontwikkelen binnen QHSE en ben je toe aan je eerste of tweede stap? Wil je gaan werken bij een mooi internationaal logistiek bedrijf waar je alle vrijheid krijgt om het SHEQ beleid binnen de organisatie samen met de SHEQ Manager te gaan verbeteren? Lees dan deze vacature door!

  Ga naar de bovenkant