QHSE Manager

REGIO:
Gelderland

BRANCHE
Productie

NIVEAU:
Senior

Ben jij op zoek naar een mooie manager rol binnen de verpakkingsindustrie? Heb jij ervaring in de maak-industrie en ervaring met het opzetten en uitrollen van QHSE-beleid? Bij deze interessante organisatie zorg je er samen met je team voor dat het QHSE-beleid naar een hoger niveau wordt getild.


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde naam in de verpakkingsindustrie. Samen met de klant komen zij tot een op maat gemaakt eindproduct. Met een mooi pand (en uitbreiding op komst) te Gelderland bedienen zij klanten door het hele land. Voor deze interessante en nog immer groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een gedreven QHSE Manager.

Functieomschrijving

Als QHSE Manager ben je de sparringpartner voor directie en het operationeel team binnen de organisatie t.a.v. het gevoerde QHSE-beleid. De aandachtsgebieden betreffen Quality Assurance, Quality Control, Safety, Health en Environment.

Je hebt een sterke persoonlijkheid en beschikt over een gezonde dosis humor. Je adviseert gevraagd en ongevraagd en neemt initiatief tot het verbeteren van procedures, processen en het maken van beleid- en verbeterplannen. Dit doe je samen met jouw team en je weet hierbij anderen te overtuigen en te enthousiasmeren. Je draagt er zorg voor dat het beleid voldoet aan de wetgeving, vergunningen, bedrijfseisen en dat het wordt geïmplementeerd. Natuurlijk zie je ook toe op correcte uitvoering hiervan. Je zoekt hierbij op plezierige en constructieve wijze de samenwerking.

Jouw werkdag:

Je hebt over tien minuten de dagelijkse afstemming met jouw team, je drinkt nog een kop koffie en ondertussen bereid je het overleg voor. In het overleg bespreken jullie altijd de prioriteiten en vraag je naar bijzonderheden. Met elkaar zetten jullie de benodigde acties hierop uit. Rond tienen word je gebeld door Inkoop, ze hebben een vraag over de certificering. Je zoekt dit voor hen uit en koppelt je reactie terug. Hierna heb je tijd gepland om alle activiteiten voor te bereiden voor de BRC-audit die binnenkort gepland staat.

Om 15.00 uur schuif je aan bij de vergadering van het MT om te adviseren over verbeterplannen en deze aan hen te presenteren. Aansluitend heb je een disciplinair overleg met collega’s van andere afdelingen. Uit het overleg komen goede punten naar voren en je hebt zin om hier gezamenlijk mee aan de slag te gaan. Het is altijd fijn als er goed wordt samengewerkt en vooruitgang wordt geboekt.  Je kijkt op je horloge en beseft hoe snel de werkdag voorbij vliegt.

Je handelt nog enkele administratieve zaken af, wordt gebeld door een extern contact en sluit je computer af. Je praat nog even wat na met collega’s en gaat lekker naar huis. Je hebt een leuke avond voor de boeg.

Functie eisen

Dit verwachten we van jou

 • Afgeronde opleiding IVK of vergelijkbaar in de richting van veiligheid of techniek;
 • Aantoonbare kennis van QESH richtlijnen en -systemen, zoals ISO 9001, 14001, 45001 en/of BRC packaging;
 • Bij voorkeur 5 jaar ervaring in vergelijkbare rol op QESH gebied.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift);
 • Communicatief sterk, overtuigingskracht;
 • Zelfstandige en onafhankelijke persoonlijkheid;
 • Mensgerichte en coachende leiderschapsstijl;
 • Hands-on mentaliteit, ook zelf in details willen treden indien nodig.

Aanbod

 • Een uitdagende, afwisselende baan met veel ruimte voor zelfstandigheid;
 • Een goed maandsalaris afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Je ontvangt 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Goede koffie, prettige collega’s en een fijn team;
 • De mogelijkheid om jezelf steeds verder te ontwikkelen, hiervoor stellen zij budget beschikbaar.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM

  SHEQ Specialist

  Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging bij een gerenommeerd en bekend productiebedrijf? Wil jij hier samen met het SHEQ-team het volledige SHEQ-beleid naar een hoger plan gaan tillen? In deze rol van SHEQ Specialist neem je het voortouw en laat dagelijks zien dat veilig werken de hoogste prioriteit heeft. Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

  • KAM

  SHEQ Manager

  Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging bij een gerenommeerd en bekend productiebedrijf? Wil jij hier het volledige SHEQ-beleid naar een hoger plan gaan tillen? In deze rol van SHEQ Manager ben je een echte leider en neem je de hele organisatie mee in jouw plannen. Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

  QHSE Coördinator

  Ben jij klaar voor een mooie nieuwe uitdagende rol als QHSE Coördinator? Bij deze interessante technische service locatie ligt er een mooie uitdaging om het QHSE-beleid te gaan professionaliseren. Wij zijn op zoek naar een pragmatische QHSE Coördinator die zich zowel beleidsmatig als operationeel door de organisatie beweegt.

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Medewerker

  Wil jij je gaan ontwikkelen binnen QHSE en ben je toe aan je eerste of tweede stap? Wil je gaan werken bij een mooi internationaal logistiek bedrijf waar je alle vrijheid krijgt om het SHEQ beleid binnen de organisatie samen met de SHEQ Manager te gaan verbeteren? Lees dan deze vacature door!

  Ga naar de bovenkant