QHSE Coördinator

REGIO:
Overijssel/Drenthe
BRANCHE:
Houtindustrie
NIVEAU:
Junior

Ben jij een gedreven professional die een goede bijdrage kan leveren aan het KAM beleid? Iemand die de balans kent tussen beleid en operationeel? En wil jij hiermee aan de slag bij een hele leuke platte en informele partij? Lees dan verder!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever heeft een goede naam opgebouwd in de houtindustrie. Met decennia ervaring en met meer dan 100 medewerkers op de locatie te Hasselt realiseren zij dag in en uit de beste kwaliteit pallets. In 2012 zijn ze overgenomen door Groep die zich in de loop der jaren heeft ontwikkelt tot een full service leverancier van houten pallets, boxen en poolingdiensten. Met labels actief in verschillende landen en sectoren. Voor Hasselt en een andere productielocatie in Assen (totaal 180 FTE) zijn zij op zoek naar een jonge gedreven QHSE coördinator.

Functieomschrijving

Als QHSE coördinator ben jij verantwoordelijk voor alle zaken rondom kwaliteit en veiligheid. Je bent het aanspreekpunt naar alle lagen toe en adviseert en ondersteunt gevraagd en ongevraagd waar nodig. Je bent verantwoordelijk voor het QHSE beleid en het kwaliteit en Veiligheidsbewustzijn van de organisatie op beide locaties. Ook draag je zorg voor de (her)certificering. Je zorgt voor een veilige werkomgeving en hebt de skills om de organisatie naar een hoger plan te tillen.

Jij bent verantwoordelijk voor het continue verbeteren van de veiligheid en performance van de productie. Hiervoor stel jij het QHSE-plan op en ben je bepalend in de koers op deze aspecten. Belangrijke taken en verantwoordelijkheden zijn tevens:

 • Interne en externe audits uit voeren en zorg dragen voor certificeringen zoals ISO (9001 en 14001), PEFC, FSC en ISPM en ARBO-onderwerpen;
 • Zorg dragen voor een veilige werkomgeving en je krijgt anderen mee in deze verandering;
 • Deelnemen aan het ARBO-overleg en je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van daaruit voorvloeiende maatregelen.
 • Het MT en lijnmanagement adviseren en hands on mee helpen om dit te realiseren;
 • Analyses opstellen, risico’s inventariseren en actieplannen initiëren;
 • Actief raagvlak creëren voor QHSE binnen de organisatie.

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding richting de techniek of IVK
 • Je bent in het bezit van VCA-Vol
 • Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een gelijke rol
 • Ervaring in een productieomgeving is een pré
 • Je bent ondernemend, communicatief sterk, flexibel en stressbestendig.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent erop gebrand om continue te verbeteren.

Aanbod

 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • 25 vakantiedagen
 • Ruimte voor eigen ideeën en initiatieven
 • Veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Een platte en informele werksfeer met gepassioneerde collega`s
 • Een zelfstandige en uitdagende positie

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM Manager

  KAM Specialist ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een proactieve KAM Specialist en sterk in met name kwaliteit en milieu en heb je gedegen kennis van de ISO 9001 & 14001? Wil jij de organisatie en het jonge enthousiaste team hierin steunen? Dan is deze interim opdracht echt wat voor jou!

  Group Director Health & Safety

  Wij zijn op zoek naar een organisatorisch sterke Group Director Health & Safety! Voor een grote toeleverancier in de bouw. Een internationale marktleider met meerdere vestigingen in Europa. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het H&S beleid voor de hele (internationale) groep. Je geef indirect leiding aan een team van 16 HSE Specialisten. Past deze mooie baan bij jou? Neem dan contact met ons op!

  Group Director Health & Safety (Interim Opdracht / ZZP)

  Wij zijn op zoek naar een organisatorisch sterke Health & Safety Manager! Voor een mooie interim klus bij een grote toeleverancier in de bouw. Een internationale marktleider met meerdere vestigingen in Europa. Past deze opdracht bij jou? Neem dan contact met ons op!

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant