QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

Home/Flevoland, KAM, Productie, Senior/QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

REGIO:
Flevoland

BRANCHE
Productie

NIVEAU:
Senior

Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA(HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie opdracht voor jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde naam in de technische maakindustrie.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een ondernemende, pro-actieve en pragmatische QA(HSE) manager voor de locaties Almere en Wijhe, welke onderdeel uitmaken van de discipline. Je rapporteert in deze rol rechtstreeks aan de Competence Centre Director Netherlands. Je geeft leiding aan een team van 6 medewerkers. Jouw primaire standplaats is Almere, waarbij je ook regelmatig in Wijhe bent. In de afgelopen 2 jaar is de plant van Bunschoten-Spakenburg verhuisd naar de hypermoderne fabriek in Almere, waar momenteel 7 geautomatiseerde productielijnen actief zijn.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden:

 • Het formuleren van beleid op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en hygiëne, waarbij je het beleid weet om te zetten in concrete plannen.
 • Leidinggeven aan een team van 6 medewerkers;
 • Implementeren, onderhouden en verbeteren van het QHSE beleid binnen de organisatie voor het waarborgen van een veilige werkomgeving, de kwaliteit van producten en processen binnen de organisatie en het minimaliseren van milieueffecten.
 • Adviseren van het management, leidinggevenden en de medewerkers op het gebied van QHSE.
 • Identificeren van risico’s en het ontwikkelen van maatregelen ter verbetering van de QHSE-prestaties.
 • Het coördineren van interne en externe audits en het opstellen van verbeterplannen.
 • Verbeteren, bewaken en borgen van kwaliteitsbewustzijn binnen de organisatie.
 • Promoten van beleid en ontwikkelen van bewustzijn bij medewerkers met betrekking tot H&S;
 • Verantwoordelijk voor het zeker stellen en beheersen van kwaliteitsaspecten van producten, zodat deze voldoen aan de geldende specificaties en richtlijnen (bijvoorbeeld PED).
 • Het maken van rapportages, projectplannen, jaarverslagen en kwaliteitsanalyses;
 • Werken aan standaardisatie van werkzaamheden, zodat kwaliteit gegarandeerd is.
 • Het onderhouden van contacten met relevante stakeholders, zoals overheden en certificerende instanties om ervoor te zorgen dat de organisatie voldoet aan de geldende wet- en regelgeving op het gebied van KAM.
 • Het updaten van de RI&E conform wetgeving.
 • Ondersteunen van verbetertrajecten op basis van Lean practices en green belt principes.
 • Samenwerken en overleggen met QHSE collega’s binnen de groep.

Functie eisen

De functie vraagt om een zelf startende persoonlijkheid die past in een dynamische omgeving die gekenmerkt wordt door ondernemerschap en pragmatiek.

De ideale kandidaat heeft een afgeronde Hbo-opleiding richting Techniek of een bachelor Integrale Veiligheidskunde eventueel aangevuld met een Post Hbo-opleiding Kwaliteitsmanagement en/of Hogere Veiligheidskunde. Daarnaast heb je met minimaal 6-8 jaar jaar werkervaring in een (internationale) productie omgeving.

Je neemt verantwoordelijkheid, bent pragmatisch en proactief, je initieert vooruitgang en krijgt dingen gedaan. Je beschikt over de juiste expertise om QHSE naar een hoger niveau te tillen, waarbij je het vermogen hebt mensen voor je ideeën te winnen.

Daarnaast:

 • Inzicht in en kennis van normeringen, wet- en regelgeving op het gebied van kwaliteit, arbo, veiligheid en milieu;
 • Ervaring in het managen van een team;
 • Volledige identificatie met de waarden van dit mooie bedrijf (be an entrepreneur, take ownership, go for excellence, share and learn en act with integrity), op de Aalberts-manier;
 • Bekend met analysemethoden als LEAN en Six Sigma ter ondersteuning van kwaliteitsmanagementaken;
 • Technische kennis en inzicht in productie- en bedrijfsprocessen;
 • Sterk analytisch en probleemoplossend vermogen, in staat om knelpunten te identificeren en op te lossen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duitse taal is een pré.
 • Creatief denkvermogen, is vindingrijk als het gaat om het aandragen van kwaliteit verhogende suggesties.

Aanbod

 • Tarief in overleg
 • 3 tot 5 dagen in de week.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Advisor

  Are you looking for a HSE position at an leading global expert in the provision of welding and coating services? Do you have experience as an HSE Advisor on large scale projects both onshore and offshore? In this position you are developing, implementing health, safety, and environmental initiatives.

  Health & Safety Manager Benelux

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Veiligheidskundige al een aantal jaar ervaring in het opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol als Health & Safety manager bij Witron precies voor jou!

  • KAM

  Health & Safety Manager / ZZP / Interim opdracht

  Ben jij op zoek naar een mooie interim opdracht als Health & Safety Manager bij een dynamische organisatie logistieke procesindustrie? Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een Veiligheidskundige met een aantal jaar ervaring in de procesindustrie.

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  Ga naar de bovenkant