QA(HSE) Coördinator

Home/KAM, Medior, Noord-Holland, Productie/QA(HSE) Coördinator

REGIO:
Noord Holland

BRANCHE
Productie

NIVEAU:
Medior

Ben je op zoek naar een afwisselende functie in een groeiende organisatie? Wil jij het Kwaliteit- en Veiligheidsbeleid gaan opzetten en implementeren binnen een geheel nieuwe omgeving? Lees dan deze vacature door en solliciteer direct!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is van origine een groothandel in accu’s en toebehoren. Daarnaast hebben zij ook een eigen productietak waar klantspecifiek wordt ontworpen. Toepassingen zijn zeer divers – van graafmachines tot maaiboten en off grid opslagsystemen. De organisatie maakt een ongekende groei door en gaat binnenkort over naar een gloednieuw pand. Voor deze organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste QA(HSE) Coördinator.  

Functieomschrijving

In de fase waarin de organisatie zich bevindt is een gedegen QA(HSE)-beleid van groot belang. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor het opstellen van de juiste QA(HSE)-doelstellingen voor de gehele organisatie. Vervolgens zorg je voor de implementatie hiervan. We zoeken daarom iemand met visie op QA(HSE)-vlak en tegelijkertijd beschikkend over een hands-on mentaliteit: hoe vertaalt dit QA(HSE)-beleid zich naar de werkvloer? Denk hierbij aan vraagstukken als welke documentatie klanten meegeleverd krijgen bij hun accu of verantwoordelijkheid voor foutenminimalisatie door onze productiemedewerkers.

Je verantwoordelijkheden op een rij:

 • Je bent verantwoordelijk voor formulering en implementatie van het QA(HSE)-beleid binnen de organisatie;
 • Periodieke audits (o.a. ISO 9001) begeleid jij van A-Z en voor diverse keuringen ben jij het aanspreekpunt;
 • Je houdt relevante ontwikkelingen (bijvoorbeeld omtrent wet- en regelgeving) scherp in de gaten en zorgt voor tijdige anticipatie;
 • Je streeft na dat de kwaliteit van onze producten in lijn is met de doelstellingen en ontwikkelingen;
 • Je zorgt dat QA(HSE) overal binnen de organisatie leeft en dat de verschillende afdelingen weten wat er van hen verwacht wordt om hier zo optimaal mogelijk aan bij te kunnen dragen;
 • Zo nodig spring je bij in de operatie en ondersteun je bijvoorbeeld bij testing;
 • Zo zorg je voor een veilige werkomgeving voor onze medewerkers en kwalitatief hoogwaardige producten voor onze klanten.

Functie eisen

 • Een afgeronde mbo-4/hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van veiligheid of elektrotechniek (bijv. Veiligheidskunde, Elektrotechniek, Industriële Automatisering of Mechatronica);
 • Bij voorkeur ervaring binnen verschillende (productie)omgevingen met QA(HSE);
 • Affiniteit met elektrotechniek is een eis, kennis van de accu-industrie een pre;
 • Je bent in staat het grote plaatje te zien en wordt tegelijkertijd gekenmerkt door je hands-on werkwijze;
 • Pre: kennis van NEN 3140- en NEN 9140-normen, ervaring met PGS 37;

Aanbod

 • Een goed salaris en secundaire voorwaarden, waaronder een zeer goed verzorgde pensioenregeling;
 • Dagelijks volledig verzorgde lunch;
 • Bedrijfsuitjes, wekelijkse bootcamp, wintersport, vrijdagmiddagborrels en het vieren van verjaardagen;
 • Een snelgroeiende organisatie met volop kansen om jezelf verder binnen te ontwikkelen;
 • Een divers, positief en informeel team dat zich gezamenlijk sterk maakt om hun doelen te bereiken!

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA-HSE Manager

  Staat kwaliteit & Veiligheid bij jou op nummer 1 en vind je het leuk om mee te bouwen aan een snelgroeiend bedrijf? Ben je vertrouwd met kwaliteitssystemen, de implementatie en de impact hiervan op de gehele organisatie? En heb je daarnaast ook nog eens ervaring met het leidinggeven aan een QHSE team? Lees dan snel deze vacature!

  H&S Manager

  Ben je een daadkrachtige en pragmatische H&S manager en heb jij al je vlieguren gemaakt in de maak-industrie? Ben je op zoek naar een mooie en dynamische werkomgeving waar jij verantwoordelijk wordt voor het gehele Health & Safety beleid? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  • KAM Manager

  Sr. QHSE Engineer

  Ben jij een ervaren Sr. QHSE Engineer? Lijkt het jouw een uitdaging om de kwaliteitsafdeling verder vorm te geven? En zorg jij er mede voor dat onze organisatie voldoet aan de wetten en regels rondom kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

  • KAM

  KAM Coördinator

  Ben je een gedreven, daadkrachtige KAM Coördinator en adviseer je graag je collega`s in alle lagen van de organisatie? Ben jij analytisch en ga je graag met beleid aan de slag? Heb je ervaring met het implementeren van managementsystemen? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  Ga naar de bovenkant