Project HSEQ Coördinator

Home/Groningen, KAM, Logistiek, Medior, Overijssel/Project HSEQ Coördinator
REGIO:
Overijssel/Groningen

BRANCHE
Logistiek

NIVEAU:
Senior

Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is Wagenborg Nedlift. Sinds jaar en dag bouwt deze mooie organisatie aan duurzame relaties met haar klanten en partners in binnen- en buitenland. Hierdoor is het team van Wagenborg Nedlift in staat om iedere keer weer unieke, vakkundige en veilige oplossingen op het gebied van zwaar transport, hijswerk, engineering en aanvullende diensten aan te bieden. Een sterke focus op veilig werken, doordachte engineering, efficiënt project management en de inzet van modern en duurzaam materieel vormen de pijlers van het bedrijf. Wagenborg Nedlift is een divisie van Koninklijke Wagenborg. Deze biedt een scala aan maritieme oplossingen op gebied van scheepvaart, offshore services, sleepdiensten, maritiem management, warehousing, overslag en zwaar transport en hijswerk. Het ruim honderd jaar oude familiebedrijf heeft meer dan 3000 medewerkers.

Voor hun grote projecten in de industrie en petrochemie zijn wij op zoek naar een Project HSEQ Coördinator.

Functieomschrijving

Als Project HSEQ coördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, stimulering, evaluatie en verbetering van veiligheid op projecten. Je inspecteert werklocaties, verricht incidentenonderzoeken, geeft toolbox-presentaties en je beoordeelt de veiligheids- en milieurisico’s van de werkzaamheden. Je wordt vooral ingezet bij diverse “turnarrounds” in de petrochemische sector, of bij grote industriële projecten. Je creëert bewustwording als het gaat om veiligheid.

Je werkt voor alle Nedlift vestigingen: Hengelo, Groningen, Geleen en Hörstel (Duitsland). Samen met je HSEQ-collega’s zorg je voor het in stand houden, ontwikkelen en borgen van de managementsystemen (ISO 9001, 14001 en 45001). Leidinggevenden en collega’s adviseer je proactief over deze systemen.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

 • Een praktisch ingestelde collega met een afgeronde opleiding Hogere Veiligheidskunde.
 • Je hebt ruime werkervaring in een vergelijkbare functie. In complexe omgevingen als industrie en petrochemie voel je je vertrouwd.
 • Communicatief ben je sterk en heb je een natuurlijke drive om mensen te motiveren en bewust te maken van veilig werken.
 • Je hebt gevoel voor bedrijfsculturen, besluitvorming en samenwerking binnen organisaties.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de driehoek Hengelo, Arnhem, Winterswijk.
 • Je hebt kennis van relevante wet-, norm- en regelgeving, en hebt auditervaring.
 • Nederlands, Engels en Duits spreken en schrijven is voor jou geen punt.
 • Je vindt het geen probleem om regelmatig van huis te zijn en in hotels te verblijven.

Aanbod

Wij hebben wij jou te bieden?

 • Je krijgt veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen een dynamische en internationale organisatie, waar veiligheid hoog in het vaandel staat.
 • Het bruto maandsalaris ligt tussen € 5.000 en € 6.400 bruto per maand.
 • Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder leaseauto, een collectieve zorgverzekering, en een jaarlijkse medische keuring.
 • Naast goede arbeidsvoorwaarden, vinden we ontwikkeling belangrijk. We investeren in onze medewerkers en je krijgt alle kans om opleidingen of trainingen te volgen.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant