Middelbare Veiligheidskundige ZZP-basis

Home/Bouw, Industrie, KAM, Landelijk, Medior, Zuid Holland/Middelbare Veiligheidskundige ZZP-basis
REGIO:
Landelijk
BRANCHE:
Bouw
NIVEAU:
Medior

Voel jij je als een vis in het water wanneer je over een bouwplaats loopt? Of als je een veiligheidsronde maakt in een productieomgeving of de veiligheid borgt op een mooi project aan de snelweg? Is een risico inventarisatie of gewoon een goed veiligheidsplan voor jou gesneden koek? Neem dan contact met ons op!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Wij als startend bureau weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om vooral in deze vervelende Corona periode mooie klussen naar je toe te trekken. Bedrijven stellen projecten uit, proberen de periode met eigen personeel door te komen én er wordt bezuinigd.

QHSE United wil graag met jou als zelfstandige in contact komen om samen te kijken en bespreken waar de kansen liggen en belangrijker nog om snel te kunnen schakelen als we een mooie opdracht binnen halen.

Wij gaan dagelijks aan de slag om bij onze contacten en potentiele opdrachtgevers mooie interim opdrachten binnen te halen waar wij jullie mee van dienst kunnen zijn. Deze zoeken we bij tal van interessante bedrijven in de meest uiteenlopende branches.

Functieomschrijving

Als Middelbaar Veiligheidskundige houd jij je bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers bezig met het uitvoeren van Risico Inventarisaties & Evaluaties (RI&E), het opstellen van taakrisicoanalyses (TRA’s), het schrijven van werkinstructies en het bijwonen van overleg op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM). Daarnaast zullen ook het uitvoeren van (bijna) ongevallenanalyses en het leveren van verbeterplannen tot je taken behoren. Jij fungeert in jouw rol als vraagbaak op het gebied van VGWM voor overige medewerkers, je organiseert veiligheidskundige coördinatie op projecten en motiveert en enthousiasmeert medewerkers om veilig te werken.

Functie eisen

Kwalificaties:

Jij kent de klappen van de zweep en heb al een aantal mooie projecten zelf gedraaid. Je bent zelfstandig en een onafhankelijk Veiligheidskundige. Je bent daadkrachtig en hebt doorzettingsvermogen. Je denkt mee en toont initiatief. Je bent klantgericht en hebt een representatief voorkomen.

Functie eisen:

  • Je hebt een MBO- of een HBO opleiding en bent in het bezit van een MVK- diploma
  • Je hebt een geldig certificaat VOL-VCA.
  • Ervaring met projecten in de bouw- infra of industrie
  • Je bent communicatief vaardig
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Aanbod

Een fijne langdurige samenwerking met ons QHSE United waarbij wij zorgen voor diverse mooie kort- en/of langdurige projecten. Als zelfstandige ga je met ons een samenwerkingsverband aan waarbij de eigen arbeidsvoorwaarden van toepassing blijven.


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

ik ben al ingeschreven bij QHSE united

GERELATEERDE VACATURES

Go to Top