Teamlead Quality Control

Home/Industrie, Kwaliteit, Medior, Noord-Holland/Teamlead Quality Control

REGIO:
Noord Holland

BRANCHE:
Industrie

NIVEAU:
Medior

Heb jij al een aantal jaren ervaring in het aansturen van een team? Ligt jouw specialisme in de Quality Control en heb jij een achtergrond in en/of affiniteit met techniek? Dan kan je in de positie als Teamlead QC een groot verschil gaan maken!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een grote internationale Nederlandse onderneming die actief is als gespecialiseerd industrieel dienstverlener. Ze levert producten en diensten aan bedrijven die opereren in nagenoeg alle industriële sectoren. Voor deze mooie opdrachtgever zijn wij op zoek naar een proactieve en gedreven Teamlead Quality Control.

Functieomschrijving

Als Teamlead Quality Control ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de kwaliteitsafdeling in de productie en logistiek. Er zijn twee belangrijke goederenstromen voor de QC;  de eerste is inkomende goederenstroom vanuit de leveranciers, de tweede is inspectie van high-end producten uit eigen productie Alkmaar.

De QC afdeling in Alkmaar bestaat uit een team van ca. 12  specialisten.  Je hebt affiniteit met technische producten, werkt graag zelfstandig en pakt je verantwoordelijkheden op binnen je eigen afdeling, daarnaast ben je je ervan bewust, kun je hierop acteren, dat er als team geleverd moet worden. Jij bent in staat om als duizendpoot verschillende disciplines aan te sturen en naar een hoger plan te brengen. Gezien de aard van de producten en werkmethoden is het voor jou vanzelfsprekend om niets aan het toeval over te laten. Je bent iemand die structuur ademt en je doelstelling met betrekking tot kwaliteit is 100%! Je ziet toe op naleving van de voorschriften en procedures, je zorgt dat de meetapparatuur juist gebruikt wordt en neemt initiatief tot verbetering van de kwaliteitsaspecten. Proces-borging en daarmee ook interne audits behoren ook tot je uitdagende takenpakket.

Door jouw coachende manier van aansturen weet je het beste in je mensen naar boven te halen zowel op functioneel als persoonlijk vlak. Je rapporteert aan de Manager Logistiek.

Functie eisen

Verder neem je mee:

 • Een afgeronde HBO-opleiding, (WTB of Logistiek).
 • Ervaring op het gebied van industriële kwaliteitscontrole
 • Bekend met werktuigbouwkundige documentatie zoals technische tekeningen, controle plannen, en meetsysteem verificatie
 • De Nederlandse en Engelse taal ben je vaardig in zowel woord als geschrift. Duits is een pré.
 • Ervaring met hoogwaardige meetapparatuur.
 • Ervaring in een high tech (seriematige) industrie zoals bijvoorbeeld Automotive of Semicon is een pre
 • Flexibele instelling en kunnen omgaan met hoge werkdruk
 • Communicatief sterk
 • Je bent een natuurlijk leider. Je bent in staat om jouw team te coachen naar een hoger kwaliteitsniveau
 • Gedreven, resultaat- en veranderingsgericht
 • Bekend met en/of ervaring met Lean / six sigma
 • Ervaring met Supply Chain management software pakketten zoals SAP of Salesforce is een pre.

Aanbod

 • Een goed salaris
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een goede reiskostenvergoeding
 • Volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Veel vrijheid om je ideeën tot uitvoer te brengen.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM

  SHEQ Specialist

  Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging bij een gerenommeerd en bekend productiebedrijf? Wil jij hier samen met het SHEQ-team het volledige SHEQ-beleid naar een hoger plan gaan tillen? In deze rol van SHEQ Specialist neem je het voortouw en laat dagelijks zien dat veilig werken de hoogste prioriteit heeft. Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

  • KAM

  SHEQ Manager

  Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging bij een gerenommeerd en bekend productiebedrijf? Wil jij hier het volledige SHEQ-beleid naar een hoger plan gaan tillen? In deze rol van SHEQ Manager ben je een echte leider en neem je de hele organisatie mee in jouw plannen. Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

  QHSE Coördinator

  Ben jij klaar voor een mooie nieuwe uitdagende rol als QHSE Coördinator? Bij deze interessante technische service locatie ligt er een mooie uitdaging om het QHSE-beleid te gaan professionaliseren. Wij zijn op zoek naar een pragmatische QHSE Coördinator die zich zowel beleidsmatig als operationeel door de organisatie beweegt.

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Medewerker

  Wil jij je gaan ontwikkelen binnen QHSE en ben je toe aan je eerste of tweede stap? Wil je gaan werken bij een mooi internationaal logistiek bedrijf waar je alle vrijheid krijgt om het SHEQ beleid binnen de organisatie samen met de SHEQ Manager te gaan verbeteren? Lees dan deze vacature door!

  Ga naar de bovenkant