Quality Officer

Home/Food, Gelderland, Kwaliteit, Medior/Quality Officer

REGIO:
Gelderland

BRANCHE
Food

NIVEAU:
Medior

Staat kwaliteit bij jou centraal en vind je het leuk om mee te bouwen aan een snelgroeiend bedrijf? Heb je al een aantal jaar ervaring opgedaan op een kwaliteitsafdeling in de voedingsmiddelenindustrie? Dan ben jij de Quality Officer die wij zoeken!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een jonge ambitieuze en snelgroeiende Europese marktleider met een focus op het produceren van verse, premium sappen. Met een grote en moderne productielocatie in Gelderland bieden zij huis aan meer dan 500 enthousiaste en betrokken medewerkers die zich dagelijks inzetten om de kwaliteit van het product te borgen. Voor deze mooie werkgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste Quality Officer.

Functieomschrijving

Dat is wat je doet in deze veelzijdige functie van Quality Officer bij dé nummer één producent van Sappen en Smoothies in Europe. Jij zorgt er namelijk voor dat alle productinformatie 100% klopt. Je bent oa verantwoordelijk voor Label Compliance, specificatiechecks, validaties en klachtafhandeling. Je wordt onderdeel van een gezellig team, wat met jou erbij uit 11 mensen bestaat.

Als Quality Officer ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor een juiste kwaliteit, het kwaliteitsbeleid en de kwaliteitssystemen. Van grondstof tot eindproduct zorg jij er mede voor dat gegevens kloppen en voldoen aan specificaties. Je voert gevarenanalyses uit met betrekking tot grondstoffen, controleert labels en neemt bij afwijking actie tot correctie. Je voert eindvalidaties op het product uit en doet traceerbaarheids- en recall testen. Ook beoordeel en handel je questionnaires, specificaties en analysecertificaten af en doe je verificaties op processen en procedures.

Binnen deze functie heb je veel contact met klanten en met collega’s van productontwikkeling, inkoop en verkoop. In deze functie rapporteer je aan de Manager QESH.

Functie eisen

 • een afgeronde hbo opleiding Voedingsmiddelentechnologie, Food & Business richting kwaliteit of vergelijkbaar;
 • enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie in de food;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • kennis van actuele kwaliteitszorgsystemen;
 • actuele kennis van relevante wet en regelgeving en weet deze te vertalen naar consequenties en mogelijkheden.
Als Quality Officer maak jij de vertaalslag van het kwaliteitssysteem naar de praktijk. Jij zet op het gebied van productinformatie de puntjes op de i, je vindt het dan ook leuk om secuur te werken en hebt oog voor detail. Daarnaast herken jij jezelf in de woorden omgevingsbewust, analytisch, zelfstandig, proactief, klantgericht, probleemoplossend en stressbestendig.

Aanbod

Wij bieden jou?

 • Arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO voor de Groente – en Fruitverwerkende industrie.
 • Een goed salaris en 4,25% eindejaarsuitkering
 • Een gunstige reiskostenregeling
 • Een prettige werksfeer in een jong en collegiaal team
 • Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Advisor

  Are you looking for a HSE position at an leading global expert in the provision of welding and coating services? Do you have experience as an HSE Advisor on large scale projects both onshore and offshore? In this position you are developing, implementing health, safety, and environmental initiatives.

  Health & Safety Manager Benelux

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Veiligheidskundige al een aantal jaar ervaring in het opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol als Health & Safety manager bij Witron precies voor jou!

  • KAM

  Health & Safety Manager / ZZP / Interim opdracht

  Ben jij op zoek naar een mooie interim opdracht als Health & Safety Manager bij een dynamische organisatie logistieke procesindustrie? Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een Veiligheidskundige met een aantal jaar ervaring in de procesindustrie.

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  Ga naar de bovenkant