QA Specialist

REGIO:
Gelderland

BRANCHE
Productie

NIVEAU:
Medior

Ben jij ervaren in de kwaliteitsborging in een productieomgeving en neem jij graag de verantwoordelijkheid om de producten aan alle kwaliteitsnormen en wettelijke eisen te laten voldoen? Dan hebben wij hier de juiste uitdaging voor jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is fabrikant van een groot scala aan hobby producten en leverancier van een breed assortiment creatieve materialen. Opgericht aan het eind van de 19e eeuw en nu een toonaangevende speler in de mondiale fine art markt met bekende merken in het portfolio. Voor deze mooie organisatie zijn wij op zoek naar een gedreven QA Specialist.

Functieomschrijving

Als QA Specialist ben jij de eerste contactpersoon voor zowel leveranciers als voor de interne organisatie op gebied van inkoopartikelen. Daarnaast ben je bezig met het opstellen, beoordelen en verkrijgen van de benodigde verklaringen en specificaties van de leveranciers. Je hebt een specialistische rol en houd je dan ook bezig met het beantwoorden van allerlei diverse vragen rondom Quality Assurance.

Ook houd je je bezig met:

 • Het uitvoeren, initiëren en beheren van kwaliteitsborgingsactiviteiten en projecten die bijdragen aan het borgen en continu verbeteren van de kwaliteit van inkoopproducten. Dit doe je in samenwerking met leveranciers en de afdeling inkoop;
 • Het beheren van alle product gerelateerde documentatie en zorg je ervoor dat de productdossiers goed worden onderhouden;
 • Adviseren over en het implementeren van procesverbeteringen gerelateerd aan Quality Assurance, die bijdragen aan het continu verbeteren van de kwaliteit van de producten;
 • Het, in samenwerking met de afdeling inkoop, uitvoeren van audits bij leveranciers;
 • Het verbreden van je functie door bijvoorbeeld deel te nemen aan projecten op het gebied van wet- en regelgeving.

Functie eisen

Voor deze positie:

 • Heb je minimaal HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur ben je in het bezit van een diploma dat relevant is voor de procesindustrie;
 • Heb je ervaring als QA-specialist binnen een soortgelijke organisatie;
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Verder heb je affiniteit met Europese wetgeving zoals CLP.

Aanbod

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Minimaal 24 vakantiedagen en 11 verlofdagen;
 • Je komt te werken in een internationaal georiënteerde organisatie met een breed takenpakket;
 • Voldoende ruimte om jezelf allround te ontwikkelen op het gebied van Quality Assurance;
 • Leuke activiteiten met onze personeelsvereniging;
 • Een informele werksfeer in een team met enthousiaste en bevlogen collega’s.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM Manager

  KAM Specialist ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een proactieve KAM Specialist en sterk in met name kwaliteit en milieu en heb je gedegen kennis van de ISO 9001 & 14001? Wil jij de organisatie en het jonge enthousiaste team hierin steunen? Dan is deze interim opdracht echt wat voor jou!

  Group Director Health & Safety

  Wij zijn op zoek naar een organisatorisch sterke Group Director Health & Safety! Voor een grote toeleverancier in de bouw. Een internationale marktleider met meerdere vestigingen in Europa. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het H&S beleid voor de hele (internationale) groep. Je geef indirect leiding aan een team van 16 HSE Specialisten. Past deze mooie baan bij jou? Neem dan contact met ons op!

  Group Director Health & Safety (Interim Opdracht / ZZP)

  Wij zijn op zoek naar een organisatorisch sterke Health & Safety Manager! Voor een mooie interim klus bij een grote toeleverancier in de bouw. Een internationale marktleider met meerdere vestigingen in Europa. Past deze opdracht bij jou? Neem dan contact met ons op!

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant