KAM Manager

REGIO:
Noord-Holland

BRANCHE
Civiel/Bouw

NIVEAU:
Senior

Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is Logchies dé verduurzamingspartner van Noord-Holland. Een vooruitstrevende organisatie die werkt aan uitdagende projecten op het gebied van verduurzaming, renovatie, dagelijks onderhoud, mutatie onderhoud en planmatig onderhoud.

Zo ziet werken bij Logchies eruit!

Werk je bij Logchies, dan werk je bij dé verduurzamingspartner van Noord-Holland. We werken resultaatgericht samen in teams (volgens het RGS-proces) en vinden het belangrijk elke dag nóg beter te worden in wat we doen. Al onze collega’s leveren een bijdrage aan het behalen van onze ambitieuze doelen; goed voor elkaar!

Bij Logchies ben je geen nummer. We vinden jouw inbreng, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling ontzettend belangrijk. We zorgen er samen voor dat je op de juiste plek werkt, je kunt groeien en vooral doet waar je plezier in hebt. Zo haal jij alles eruit tijdens jouw medewerkersreis bij Logchies.

Goed voor elkaar betekent dat we naar elkaar omkijken, iedere medewerker in zijn kracht staat en plezierig samenwerkt in een team. Zo werken we resultaatgericht samen om onze missie en visie waar te maken en de opdrachtgevers als de beste te bedienen.

Functieomschrijving

Als KAM Manager bij Logchies begint jouw dag met een goede kop koffie. Vervolgens pak je je brede takenpakket op. Je ontwikkelt, implementeert en onderhoudt het KAM-beleid binnen de organisatie. Met jouw risicoanalyses en preventieve maatregelen zorg je voor een veilige werkomgeving. Je adviseert het management en communiceert het beleid naar medewerkers. Op de bouwplaats werk je nauw samen met projectleiders en uitvoerders om richtlijnen te bespreken en uitdagingen aan te pakken.

Wat ga je doen:

 • (Door) Ontwikkelen en implementeren van het KAM beleid
 • Aanspreekpunt voor externe partijen bij ongeval- en/ of incidentanalyses
 • Uitvoeren van risicoanalyses om potentiële risico’s te identificeren
 • Interne audits van processen en procedures
 • Adviseren op gebied van beheer van materieel, meet- en arbeidsmiddelen

Functie eisen

 • Afgeronde Hbo-opleiding
 • Aangevuld met Hogere veiligheidskunde of gelijkwaardig
 • Ervaring in een projectenorganisatie is een pré
 • Minimaal 7 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring met ISO 9001 en 45001
 • Ervaring met afnemen van audits

Aanbod

 • Een goed salaris dat met je meegroeit afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring
 • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een premievrij pensioen, een variabele bonusregeling, vakantiegeld en 32 verlofdagen
 • Diverse opleidingsmogelijkheden voor je verdere ontwikkeling en ook mogelijkheden tot doorgroei intern
 • Voor deze mobiele functie, een elektrische leaseauto (ook voor privé gebruik)
 • Een telefoon en laptop

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant