KAM Coördinator

Home/Infra, KAM, Medior, Noord-Holland, Utrecht/KAM Coördinator

REGIO:
Noord-Holland

BRANCHE
Infra

NIVEAU:
Medior

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan als KAM Coördinator in de infra? Kun jij draagvlak creëren bij je collega’s wanneer het gaat om kwaliteit, veiligheid en milieu? Bij deze interessante werkgever verveel je je geen dag en kan je jezelf en de organisatie verder ontwikkelen!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een familie van dienstverlenende bedrijven in de bouw, grond-, weg- en waterbouw en industrie. De organisatie is in iets meer dan een halve eeuw uitgegroeid tot een sterke en gezonde landelijke organisatie met 3 bedrijven. Voor de regio Noordwest zoeken we een gedreven KAM Coördinator.

Functieomschrijving

Op dit moment werkt het KAM team vanuit het hoofdkantoor voor de 14 locaties door Nederland. De  KAM Coördinator die wij zoeken heeft de focus op de regio Noordwesten en werkt nauw samen met het landelijke KAM team en andere collega’s. Jouw leidinggevende is de Regiomanager en functioneel wordt je aangestuurd door de KAM Manager.

Het gaat om een uitdagende functie met veel variatie, waarin naast een aantal vaste taken, veel ruimte is voor eigen initiatief. Onze organisatie kenmerkt zich door een dynamische omgeving. Daar haal jij juist plezier uit! Jij ondersteunt de Regiomanager en Operationeel Manager. Dat doe je door hen te voorzien van de juiste informatie en documentatie. Maar jij zorgt er ook samen met hen voor dat alle KAM-meldingen met de melder zijn gepakt en er passende maatregelen worden getroffen.

 • Je zorgt voor de begeleiding externe audits en uitvoering van interne audits;
 • het opvolgen en registreren van ongevalsmeldingen en het (deels) uitvoeren van ongevalsonderzoeken;
 • het beheren en opstellen van handboeken, procedures en documentatie;
 • het opstellen van veiligheidsinstructies, digitale en fysieke toolboxmeetings;
 • het geven van veiligheidsmeetings en/of fysieke toolboxmeetings;
 • je voert controles uit op het gebied van gereedschappen, werkplekken, materiaal en VCA/RI&E, of laat deze uitvoeren;
 • als KAM-coördinator instrueer je collega’s aangaande de verschillende managementsystemen;
 • het analytisch beoordelen van informatie, het schrijven van verbeterplannen en/of het begeleiden van verbetertrajecten;
 • het motiveren en coachen van jouw collega’s om een zuinige en veilige rijstijl te hanteren;
 • je neemt diverse vraagstukken op het gebied van KAM onder de loep en handelt deze af.

Functie eisen

 • Je beschikt over minimaal MBO 4 werk- en denkniveau.
 • Je beschikt over een diploma MVK of soortgelijk.
 • Je hebt ervaring in een KAM-gerelateerde functie
 • Je bent bij voorkeur op zoek naar een baan voor 40 uur per week, maar 32 uur is bespreekbaar.
 • Je beschikt over goede digitale vaardigheden en kunt goed uit de voeten met het MS office pakket.

Aanbod

 • Een aanbod dat past bij jouw ervaring.
 • Een telefoon, laptop en auto van de zaak horen bij deze functie van KAM Coördinator
 • Je hebt 26 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek. Dit wordt naar rato verrekend als je minder uur werkt.
 • Aandacht voor vitaliteit en balans. Elke week vers fruit op je werkplek en kom jij bijvoorbeeld graag op de fiets naar je werk? Maak dan gebruik van ons fietsplan.
 • Een uitdagende werkplek met betrokken medewerkers bij een groeiend bedrijf.
 • We werken hard maar maken ook tijd voor ontspanning en gezelligheid. Leuke en gezellige personeelsuitjes, borrels en jaarlijks een knallend feest.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  • KAM

  QHSE Manager

  Ben jij toe aan een mooie uitdaging bij een hele interessante organisatie in de verpakkingsindustrie? Wil jij als QHSE Manager samen met jouw team het QHSE-beleid naar een hoger plan tillen? Ben jij sterk in Quality en wil je het Veiligheidsbeleid door ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Quality Manager

  Kwaliteit is een continuproces en jij wordt de stuwende kracht. Met jouw enthousiasme en ervaring breng jij met je team de kwaliteit van de producten en diensten naar The Next Level. Als Quality Manager ga jij het beleid van de organisatie naar een hoger niveau tillen. Ben jij deze Quality Manager? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ga naar de bovenkant