KAM Coördinator

Home/Infra, KAM, Medior, Noord-Holland, Utrecht/KAM Coördinator

REGIO:
Noord-Holland

BRANCHE
Infra

NIVEAU:
Medior

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan als KAM Coördinator in de infra? Kun jij draagvlak creëren bij je collega’s wanneer het gaat om kwaliteit, veiligheid en milieu? Bij deze interessante werkgever verveel je je geen dag en kan je jezelf en de organisatie verder ontwikkelen!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een familie van dienstverlenende bedrijven in de bouw, grond-, weg- en waterbouw en industrie. De organisatie is in iets meer dan een halve eeuw uitgegroeid tot een sterke en gezonde landelijke organisatie met 3 bedrijven. Voor de regio Noordwest zoeken we een gedreven KAM Coördinator.

Functieomschrijving

Op dit moment werkt het KAM team vanuit het hoofdkantoor voor de 14 locaties door Nederland. De  KAM Coördinator die wij zoeken heeft de focus op de regio Noordwesten en werkt nauw samen met het landelijke KAM team en andere collega’s. Jouw leidinggevende is de Regiomanager en functioneel wordt je aangestuurd door de KAM Manager.

Het gaat om een uitdagende functie met veel variatie, waarin naast een aantal vaste taken, veel ruimte is voor eigen initiatief. Onze organisatie kenmerkt zich door een dynamische omgeving. Daar haal jij juist plezier uit! Jij ondersteunt de Regiomanager en Operationeel Manager. Dat doe je door hen te voorzien van de juiste informatie en documentatie. Maar jij zorgt er ook samen met hen voor dat alle KAM-meldingen met de melder zijn gepakt en er passende maatregelen worden getroffen.

 • Je zorgt voor de begeleiding externe audits en uitvoering van interne audits;
 • het opvolgen en registreren van ongevalsmeldingen en het (deels) uitvoeren van ongevalsonderzoeken;
 • het beheren en opstellen van handboeken, procedures en documentatie;
 • het opstellen van veiligheidsinstructies, digitale en fysieke toolboxmeetings;
 • het geven van veiligheidsmeetings en/of fysieke toolboxmeetings;
 • je voert controles uit op het gebied van gereedschappen, werkplekken, materiaal en VCA/RI&E, of laat deze uitvoeren;
 • als KAM-coördinator instrueer je collega’s aangaande de verschillende managementsystemen;
 • het analytisch beoordelen van informatie, het schrijven van verbeterplannen en/of het begeleiden van verbetertrajecten;
 • het motiveren en coachen van jouw collega’s om een zuinige en veilige rijstijl te hanteren;
 • je neemt diverse vraagstukken op het gebied van KAM onder de loep en handelt deze af.

Functie eisen

 • Je beschikt over minimaal MBO 4 werk- en denkniveau.
 • Je beschikt over een diploma MVK of soortgelijk.
 • Je hebt ervaring in een KAM-gerelateerde functie
 • Je bent bij voorkeur op zoek naar een baan voor 40 uur per week, maar 32 uur is bespreekbaar.
 • Je beschikt over goede digitale vaardigheden en kunt goed uit de voeten met het MS office pakket.

Aanbod

 • Een aanbod dat past bij jouw ervaring.
 • Een telefoon, laptop en auto van de zaak horen bij deze functie van KAM Coördinator
 • Je hebt 26 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek. Dit wordt naar rato verrekend als je minder uur werkt.
 • Aandacht voor vitaliteit en balans. Elke week vers fruit op je werkplek en kom jij bijvoorbeeld graag op de fiets naar je werk? Maak dan gebruik van ons fietsplan.
 • Een uitdagende werkplek met betrokken medewerkers bij een groeiend bedrijf.
 • We werken hard maar maken ook tijd voor ontspanning en gezelligheid. Leuke en gezellige personeelsuitjes, borrels en jaarlijks een knallend feest.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM Manager

  KAM Specialist ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een proactieve KAM Specialist en sterk in met name kwaliteit en milieu en heb je gedegen kennis van de ISO 9001 & 14001? Wil jij de organisatie en het jonge enthousiaste team hierin steunen? Dan is deze interim opdracht echt wat voor jou!

  Group Director Health & Safety

  Wij zijn op zoek naar een organisatorisch sterke Group Director Health & Safety! Voor een grote toeleverancier in de bouw. Een internationale marktleider met meerdere vestigingen in Europa. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het H&S beleid voor de hele (internationale) groep. Je geef indirect leiding aan een team van 16 HSE Specialisten. Past deze mooie baan bij jou? Neem dan contact met ons op!

  Group Director Health & Safety (Interim Opdracht / ZZP)

  Wij zijn op zoek naar een organisatorisch sterke Health & Safety Manager! Voor een mooie interim klus bij een grote toeleverancier in de bouw. Een internationale marktleider met meerdere vestigingen in Europa. Past deze opdracht bij jou? Neem dan contact met ons op!

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant