KAM Adviseur

Home/Bouw, KAM, Medior, Zuid Holland/KAM Adviseur
REGIO:
Zuid-Holland
BRANCHE:
Advies

NIVEAU:
Junior

Zit jij graag met je neus in managementsystemen, hou je van klantcontact en werk je graag op verschillende locaties? In deze positie adviseer en ondersteun je tal van leuke bedrijven met een gedegen bedrijfsplan. KAM vraagstukken, audits, verbeterprocessen zijn voor jou serieuze begrippen waar je dagelijks in adviseert.


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Wij zoeken voor een zeer professioneel en specialistisch adviesbureau in proces- en productcertificering een gedreven en enthousiaste KAM Adviseur. Een klein bureau met een hecht team adviseert en helpt hun klanten met het bedrijfsplan in de breedste zin van het woord. Deze wordt daarna ook geïmplementeerd en uitgerold. Verdere nazorg in de vorm van training en advies zorgt voor certificering en een gedegen verantwoord beleid waarmee je écht verder komt.

Functieomschrijving

In de rol van KAM Adviseur adviseer je klanten en opdrachtgevers met alle aspecten van hun managementsystemen. Daarna ondersteun je in de implementatie, onderhoud en verbetering van deze systemen. Het gaat dan voornamelijk om Kwaliteit (ISO 9001), milieu (ISO 14001) en Arbo (OHSAS 18001 / ISO 45001). Je houdt je bezig met het opzetten van verbeterprojecten, stelt rapportages op en voert uiteraard de nodige audits op.

Je krijgt een mooi inwerktraject waarbij je in eerste instantie meegaat om verschillende projecten mee te lopen en de werkwijze alsmede de klanten te leren kennen. Na deze periode ga je zelfstandig aan de slag om het klantportfolio uit te breiden. Je bent Adviseur en aanspreekpunt voor verschillende klanten en helpt deze verder te ontwikkelen. Bij deze partijen werk je veel samen met de werknemer(s) van de KAM afdeling.

De meeste klanten zijn gevestigd in de randstad in een straal van 50 km waarbij je vaak op locatie aanwezig zult zijn om te adviseren en ondersteunen.

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO-/WO opleiding liefst richting bedrijfskunde.
 • Je hebt kennis van de verschillende branches waarin de klanten zich bevinden
 • Je hebt minimaal een jaar relevante werkervaring
 • Je bent klantgericht en hebt een proactieve houding
 • Je bent gedreven, leergierig en altijd bezig jezelf te ontwikkelen.
 • Je kan zelfstandig projecten opzetten, beheren en tot een goed einde leiden.

Aanbod

 • Een goed salaris
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een bedrijfsauto
 • Een laptop
 • Een telefoon
 • Een leuk hecht team waar je veel ondersteuning mag verwachten
 • Een goed ontwikkelingsplan


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  • KAM

  QHSE Manager

  Ben jij toe aan een mooie uitdaging bij een hele interessante organisatie in de verpakkingsindustrie? Wil jij als QHSE Manager samen met jouw team het QHSE-beleid naar een hoger plan tillen? Ben jij sterk in Quality en wil je het Veiligheidsbeleid door ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Quality Manager

  Kwaliteit is een continuproces en jij wordt de stuwende kracht. Met jouw enthousiasme en ervaring breng jij met je team de kwaliteit van de producten en diensten naar The Next Level. Als Quality Manager ga jij het beleid van de organisatie naar een hoger niveau tillen. Ben jij deze Quality Manager? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ga naar de bovenkant