HSEQ Specialist (2x)

Home/Industrie, KAM, Medior, Zeeland, Zuid-Holland/HSEQ Specialist (2x)

REGIO:
Zuid Holland/Zeeland

BRANCHE
Industrie

NIVEAU
Medior

Wil jij werken bij een grote speler in de industrie. Een organisatie met verschillende disciplines zoals installatie, transport en heavy lifting. Heb jij ervaring als HSEQ-Professional binnen de industrie en ben je graag verantwoordelijk voor HSEQ-beleid van je eigen vestiging? Lees dan verder!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een grote internationale speler. Zij leveren tal van diensten aan een breed scala van industriële sectoren en projecten. Diensten als transport, installatie en hijswerkzaamheden behoren tot het uitgebreide palet. Voor 2 van de in totaal 9 vestigingen in Nederland en België zijn wij op zoek naar 2 zelfstandige en gedreven HSEQ Specialisten. Het gaat om de locaties Terneuzen en Hoogvliet (Rotterdam).

Functieomschrijving

Veiligheid staat bij alle bij deze organisatie hoog in het vaandel. De HSEQ Specialisten spelen dus een cruciale rol bij het handhaven van de hoogst mogelijke normen voor collega’s, aannemers en klanten over de hele wereld.

In deze veelzijdige en uitdagende functie heb je samen met de HSEQ Specialisten binnen de organisatie een centrale rol in de naleving en handhaving van het veiligheids- en kwaliteitsbeleid. In dit kader coach en motiveer je medewerkers en onderaannemers met betrekking tot hun veiligheidsbewustzijn en gedrag. Denk hierbij aan het on the job trainen en voorlichten van de medewerkers (inclusief inhuur derden) en aan het actief deelnemen aan diverse HSEQ gerelateerde overleggen, zowel intern alsook extern bij opdrachtgevers.

Tevens ondersteun je het management bij de verdere ontwikkeling van het veiligheidsbeleid; je volgt daartoe de ontwikkelingen in de markt en je vertaalt deze ontwikkelingen desgewenst naar interne procedures. Je inspecteert werklocaties, verricht incidentenonderzoek en je beoordeelt de veiligheids- en milieurisico’s van de werken. Je stelt diverse HSEQ gerelateerde rapportages op en registreert HSEQ gerelateerde meldingen van onder meer de medewerkers in de daartoe bestemde systemen.

Tenslotte begeleid je voor jouw vestigingen zowel de interne en externe (klant)audits.

Functie eisen

 • Ervaring in HSEQ-regelgeving;
 • Ervaring op professioneel niveau in HSEQ-systemen, HLT-apparatuur en MS Office-suite;
 • Nederlands en Engels, vloeiend in woord en geschrift;
 • HBO werk- en denkniveau bij voorkeur in het bezit van een Middelbaar Veiligheidskunde diploma;
 • Bewijs van ervaring in een vergelijkbare rol, idealiter in een van de volgende sectoren: civiele techniek, bouw, hernieuwbare energiebronnen, olie en gas, offshore, havens en mijnbouw;
 • 3 jaar relevante werkervaring.

Aanbod

 • Een afwisselende baan binnen een dynamische omgeving;
 • Een leuke groep aan hechte collega’s;
 • Ervaring binnen een internationale organisatie;
 • Mogelijkheden om door te groeien en om jezelf verder te ontwikkelen.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Advisor

  Are you looking for a HSE position at an leading global expert in the provision of welding and coating services? Do you have experience as an HSE Advisor on large scale projects both onshore and offshore? In this position you are developing, implementing health, safety, and environmental initiatives.

  Health & Safety Manager Benelux

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Veiligheidskundige al een aantal jaar ervaring in het opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol als Health & Safety manager bij Witron precies voor jou!

  • KAM

  Health & Safety Manager / ZZP / Interim opdracht

  Ben jij op zoek naar een mooie interim opdracht als Health & Safety Manager bij een dynamische organisatie logistieke procesindustrie? Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een Veiligheidskundige met een aantal jaar ervaring in de procesindustrie.

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  Ga naar de bovenkant