HSEQ Specialist (2x)

Home/Industrie, KAM, Medior, Zeeland, Zuid-Holland/HSEQ Specialist (2x)

REGIO:
Zuid Holland/Zeeland

BRANCHE
Industrie

NIVEAU
Medior

Wil jij werken bij een grote speler in de industrie. Een organisatie met verschillende disciplines zoals installatie, transport en heavy lifting. Heb jij ervaring als HSEQ-Professional binnen de industrie en ben je graag verantwoordelijk voor HSEQ-beleid van je eigen vestiging? Lees dan verder!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een grote internationale speler. Zij leveren tal van diensten aan een breed scala van industriële sectoren en projecten. Diensten als transport, installatie en hijswerkzaamheden behoren tot het uitgebreide palet. Voor 2 van de in totaal 9 vestigingen in Nederland en België zijn wij op zoek naar 2 zelfstandige en gedreven HSEQ Specialisten. Het gaat om de locaties Terneuzen en Hoogvliet (Rotterdam).

Functieomschrijving

Veiligheid staat bij alle bij deze organisatie hoog in het vaandel. De HSEQ Specialisten spelen dus een cruciale rol bij het handhaven van de hoogst mogelijke normen voor collega’s, aannemers en klanten over de hele wereld.

In deze veelzijdige en uitdagende functie heb je samen met de HSEQ Specialisten binnen de organisatie een centrale rol in de naleving en handhaving van het veiligheids- en kwaliteitsbeleid. In dit kader coach en motiveer je medewerkers en onderaannemers met betrekking tot hun veiligheidsbewustzijn en gedrag. Denk hierbij aan het on the job trainen en voorlichten van de medewerkers (inclusief inhuur derden) en aan het actief deelnemen aan diverse HSEQ gerelateerde overleggen, zowel intern alsook extern bij opdrachtgevers.

Tevens ondersteun je het management bij de verdere ontwikkeling van het veiligheidsbeleid; je volgt daartoe de ontwikkelingen in de markt en je vertaalt deze ontwikkelingen desgewenst naar interne procedures. Je inspecteert werklocaties, verricht incidentenonderzoek en je beoordeelt de veiligheids- en milieurisico’s van de werken. Je stelt diverse HSEQ gerelateerde rapportages op en registreert HSEQ gerelateerde meldingen van onder meer de medewerkers in de daartoe bestemde systemen.

Tenslotte begeleid je voor jouw vestigingen zowel de interne en externe (klant)audits.

Functie eisen

 • Ervaring in HSEQ-regelgeving;
 • Ervaring op professioneel niveau in HSEQ-systemen, HLT-apparatuur en MS Office-suite;
 • Nederlands en Engels, vloeiend in woord en geschrift;
 • HBO werk- en denkniveau bij voorkeur in het bezit van een Middelbaar Veiligheidskunde diploma;
 • Bewijs van ervaring in een vergelijkbare rol, idealiter in een van de volgende sectoren: civiele techniek, bouw, hernieuwbare energiebronnen, olie en gas, offshore, havens en mijnbouw;
 • 3 jaar relevante werkervaring.

Aanbod

 • Een afwisselende baan binnen een dynamische omgeving;
 • Een leuke groep aan hechte collega’s;
 • Ervaring binnen een internationale organisatie;
 • Mogelijkheden om door te groeien en om jezelf verder te ontwikkelen.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM

  QHSE Coördinator

  Ben jij een gedreven QHSE Coördinator en word je blij van het beter en veiliger maken van processen en situaties? Zie jij het als een uitdaging om QHSE bovenaan het prioriteitenlijstje te krijgen en te houden? Dan is de rol van QHSE verantwoordelijke bij deze leuke organisatie echt iets voor jou!

  H&S Manager

  Ben je een daadkrachtige en pragmatische H&S manager en heb jij al je vlieguren gemaakt in de maak-industrie? Ben je op zoek naar een mooie en dynamische werkomgeving waar jij verantwoordelijk wordt voor het gehele Health & Safety beleid? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  Ga naar de bovenkant