Veiligheidskundige

Home/EHS, Infra, Medior, Zuid-Holland/Veiligheidskundige

REGIO:
Zuid Holland

BRANCHE:
Infra

NIVEAU:
Medior

Ben jij een enthousiaste en gedreven veiligheidskundige, die samen met het team er voor gaat zorgen dat onze opdrachtgever op trede 4 van de veiligheidsladder komen te staan. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een projecten organisatie?


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een van de grootste familiebedrijven met bijna een eeuw aan ervaring in infra, GWW en constructie. Dit betreft grond-, weg- en waterbouwkundige projecten, waaronder onderhoud- en prestatiecontracten droge en natte infra, onderhoud van sluizen, stuwen, dijkversterkingen, bruggen en ondergrondse leidingen. Voor hen zijn wij op zoek naar een gedreven Veiligheidskundige.

Functieomschrijving

Als Veiligheidskundige ondersteun je de projectteams en de HSEQ afdeling met allerlei veiligheidsvraagstukken welke voorbij komen. Stel je V&G Plannen, toolboxen en instructies op en geef je advies aan collega’s. Daarnaast verzorg en begeleidt je interne en externe audits van onder andere VCA en de veiligheidscultuur ladder. Ook bestaan je werkzaamheden uit het opstellen en beoordelen van RI&E’s en TRA’s.

Je hebt kennis van de Infra branche en je bent bekend met complexe integrale projecten (bijv. UAV-GC contracten.) Daarnaast organiseer je interne en externe audits evenals het vastleggen van de bijbehorende rapportages.

Functie eisen

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld IVK)
 • In het bezit van een middelbaar veiligheidskundige diploma en VCA-Vol certificaat.
 • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van wet- regelgeving op het gebied van veiligheid- milieu en Arbo-voorschriften.
 • Je bent bekend met de veiligheidscultuurladder.
 • Je bent analytisch en je beschikt over schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden om heldere rapportages vanuit bevindingen op te leveren en in de systemen vast te leggen.
 • Daarnaast schakel je makkelijk met diverse afdelingen en partijen om zaken gericht op veiligheid en kwaliteit te borgen.

Aanbod

 • Een goed salaris
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een super gedreven en gezellig team
 • Een immer groeiende organisatie waarin jij mee kan groeien.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Coördinator

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische HSE Coördinator en heb jij al een aantal jaren operationele ervaring binnen de maakindustrie? Wil jij graag het HSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ga naar de bovenkant