Veiligheidskundige

Home/EHS, Infra, Medior, Zuid-Holland/Veiligheidskundige

REGIO:
Zuid Holland

BRANCHE:
Infra

NIVEAU:
Medior

Ben jij een enthousiaste en gedreven veiligheidskundige, die samen met het team er voor gaat zorgen dat onze opdrachtgever op trede 4 van de veiligheidsladder komen te staan. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een projecten organisatie?


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een van de grootste familiebedrijven met bijna een eeuw aan ervaring in infra, GWW en constructie. Dit betreft grond-, weg- en waterbouwkundige projecten, waaronder onderhoud- en prestatiecontracten droge en natte infra, onderhoud van sluizen, stuwen, dijkversterkingen, bruggen en ondergrondse leidingen. Voor hen zijn wij op zoek naar een gedreven Veiligheidskundige.

Functieomschrijving

Als Veiligheidskundige ondersteun je de projectteams en de HSEQ afdeling met allerlei veiligheidsvraagstukken welke voorbij komen. Stel je V&G Plannen, toolboxen en instructies op en geef je advies aan collega’s. Daarnaast verzorg en begeleidt je interne en externe audits van onder andere VCA en de veiligheidscultuur ladder. Ook bestaan je werkzaamheden uit het opstellen en beoordelen van RI&E’s en TRA’s.

Je hebt kennis van de Infra branche en je bent bekend met complexe integrale projecten (bijv. UAV-GC contracten.) Daarnaast organiseer je interne en externe audits evenals het vastleggen van de bijbehorende rapportages.

Functie eisen

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld IVK)
 • In het bezit van een middelbaar veiligheidskundige diploma en VCA-Vol certificaat.
 • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van wet- regelgeving op het gebied van veiligheid- milieu en Arbo-voorschriften.
 • Je bent bekend met de veiligheidscultuurladder.
 • Je bent analytisch en je beschikt over schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden om heldere rapportages vanuit bevindingen op te leveren en in de systemen vast te leggen.
 • Daarnaast schakel je makkelijk met diverse afdelingen en partijen om zaken gericht op veiligheid en kwaliteit te borgen.

Aanbod

 • Een goed salaris
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een super gedreven en gezellig team
 • Een immer groeiende organisatie waarin jij mee kan groeien.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA-HSE Manager

  Staat kwaliteit & Veiligheid bij jou op nummer 1 en vind je het leuk om mee te bouwen aan een snelgroeiend bedrijf? Ben je vertrouwd met kwaliteitssystemen, de implementatie en de impact hiervan op de gehele organisatie? En heb je daarnaast ook nog eens ervaring met het leidinggeven aan een QHSE team? Lees dan snel deze vacature!

  H&S Manager

  Ben je een daadkrachtige en pragmatische H&S manager en heb jij al je vlieguren gemaakt in de maak-industrie? Ben je op zoek naar een mooie en dynamische werkomgeving waar jij verantwoordelijk wordt voor het gehele Health & Safety beleid? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  • KAM Manager

  Sr. QHSE Engineer

  Ben jij een ervaren Sr. QHSE Engineer? Lijkt het jouw een uitdaging om de kwaliteitsafdeling verder vorm te geven? En zorg jij er mede voor dat onze organisatie voldoet aan de wetten en regels rondom kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

  • KAM

  KAM Coördinator

  Ben je een gedreven, daadkrachtige KAM Coördinator en adviseer je graag je collega`s in alle lagen van de organisatie? Ben jij analytisch en ga je graag met beleid aan de slag? Heb je ervaring met het implementeren van managementsystemen? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  Ga naar de bovenkant