SHE / Lean Specialist

Home/EHS, Food, Gelderland, Noord-Brabant/SHE / Lean Specialist

REGIO:
Landelijk

BRANCHE
Food

NIVEAU:
Medior

Ben jij enthousiast, gedreven en klaar voor een nieuwe uitdaging? Voor een grote internationale organisatie in de voedingsmiddelenbranche zijn wij op zoek naar meerdere Veiligheidskundigen. Heb jij een aantal jaar ervaring met Veiligheidsbeleid? Lees dan verder!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een internationale speler in de voedingsindustrie met productielocaties in Nederland, Duitsland en België. De organisatie heeft verkoopondersteunende- en vertegenwoordigingskantoren in zestien landen wereldwijd. Met vier Business Units vervaardigen zij een groot aantal hoogwaardige producten die uiteindelijk naar de consument gaat. Wij zijn op zoek naar een gedreven SHE/Lean Specialist.

Functieomschrijving

Als SHE / lean specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, in standhouden en verhogen van het niveau van het veiligheids- en operationeel systeem. Het Operationeel Systeem, wat afgeleid is van de Lean systematiek. Je houdt je in deze functie bezig met alle afdelingen binnen de locatie in Apeldoorn. Je organiseert en begeleidt verbetertrajecten. Brengt samen met de HR afdeling veiligheid naar een hoger niveau. Je bent een sparringpartner voor het management. Continu verbeteren, flowoptimalisatie, visual management en borgen van processen op een veilige manier is waar het hier om draait. Hou jij van structuur, kan je met jouw enthousiasme andere mensen meenemen en is veranderen helemaal jouw ding, dan is dit jouw baan.

In deze rol:

 • Faciliteer je, coördineert, implementeert en evalueert de ontwikkeling van het Vion Operational System.
 • Verzorg je trainingen van lean gerelateerde tools aan MT leden, afdelingsmanagers en leden van de stafafdelingen van de vestiging.
 • Ondersteun je de locatie bij het uitdragen en uitvoeren van het veiligheidsbeleid.
 • Ondersteun je bij het oplossen van knelpunten uit diverse risico-inventarisatie en evaluaties.
 • Geef je voorlichting, instructies en trainingen, bijvoorbeeld toolbox meetings en veiligheidsinstructies.
 • Ondersteun je bij de opzet en implementatie van projecten en verbeterinitiatieven.
 • Spreek je, gevraagd en ongevraagd, leidinggevenden en medewerkers aan op hun gedrag ten aanzien van veiligheid, op een constructieve manier.
 • Heb je periodiek overleg met jouw veiligheidscollega’s.
 • Neem je deel als auditor aan interne Arbo-audits.

Functie eisen

Wat verwachten we van jou?

 • Een afgeronde hbo-opleiding bijvoorbeeld richting Bedrijfskunde, Veiligheidskunde.
 • Circa 1 jaar ervaring met veiligheid, wetgeving omtrent veiligheid en milieu, Lean en verbetertrajecten.
 • Je kunt goed communiceren op alle niveaus in de organisatie en weet mensen makkelijk mee te krijgen.
 • Je bent enthousiast en hebt overtuigingskracht.
 • Je houdt van structuur en kunt goed plannen en organiseren.
 • Je kunt goed werken onder tijdsdruk en bent resultaat- en oplossingsgericht.

Aanbod

 • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en achtergrond;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een eindejaarsuitkering
 • Een enorm interessante werkomgeving

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM

  QHSE Coördinator

  Ben jij een gedreven QHSE Coördinator en word je blij van het beter en veiliger maken van processen en situaties? Zie jij het als een uitdaging om QHSE bovenaan het prioriteitenlijstje te krijgen en te houden? Dan is de rol van QHSE verantwoordelijke bij deze leuke organisatie echt iets voor jou!

  H&S Manager

  Ben je een daadkrachtige en pragmatische H&S manager en heb jij al je vlieguren gemaakt in de maak-industrie? Ben je op zoek naar een mooie en dynamische werkomgeving waar jij verantwoordelijk wordt voor het gehele Health & Safety beleid? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  Ga naar de bovenkant