SHE / Lean Specialist

Home/EHS, Food, Gelderland, Noord-Brabant/SHE / Lean Specialist

REGIO:
Landelijk

BRANCHE
Food

NIVEAU:
Medior

Ben jij enthousiast, gedreven en klaar voor een nieuwe uitdaging? Voor een grote internationale organisatie in de voedingsmiddelenbranche zijn wij op zoek naar meerdere Veiligheidskundigen. Heb jij een aantal jaar ervaring met Veiligheidsbeleid? Lees dan verder!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een internationale speler in de voedingsindustrie met productielocaties in Nederland, Duitsland en België. De organisatie heeft verkoopondersteunende- en vertegenwoordigingskantoren in zestien landen wereldwijd. Met vier Business Units vervaardigen zij een groot aantal hoogwaardige producten die uiteindelijk naar de consument gaat. Wij zijn op zoek naar een gedreven SHE/Lean Specialist.

Functieomschrijving

Als SHE / lean specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, in standhouden en verhogen van het niveau van het veiligheids- en operationeel systeem. Het Operationeel Systeem, wat afgeleid is van de Lean systematiek. Je houdt je in deze functie bezig met alle afdelingen binnen de locatie in Apeldoorn. Je organiseert en begeleidt verbetertrajecten. Brengt samen met de HR afdeling veiligheid naar een hoger niveau. Je bent een sparringpartner voor het management. Continu verbeteren, flowoptimalisatie, visual management en borgen van processen op een veilige manier is waar het hier om draait. Hou jij van structuur, kan je met jouw enthousiasme andere mensen meenemen en is veranderen helemaal jouw ding, dan is dit jouw baan.

In deze rol:

 • Faciliteer je, coördineert, implementeert en evalueert de ontwikkeling van het Vion Operational System.
 • Verzorg je trainingen van lean gerelateerde tools aan MT leden, afdelingsmanagers en leden van de stafafdelingen van de vestiging.
 • Ondersteun je de locatie bij het uitdragen en uitvoeren van het veiligheidsbeleid.
 • Ondersteun je bij het oplossen van knelpunten uit diverse risico-inventarisatie en evaluaties.
 • Geef je voorlichting, instructies en trainingen, bijvoorbeeld toolbox meetings en veiligheidsinstructies.
 • Ondersteun je bij de opzet en implementatie van projecten en verbeterinitiatieven.
 • Spreek je, gevraagd en ongevraagd, leidinggevenden en medewerkers aan op hun gedrag ten aanzien van veiligheid, op een constructieve manier.
 • Heb je periodiek overleg met jouw veiligheidscollega’s.
 • Neem je deel als auditor aan interne Arbo-audits.

Functie eisen

Wat verwachten we van jou?

 • Een afgeronde hbo-opleiding bijvoorbeeld richting Bedrijfskunde, Veiligheidskunde.
 • Circa 1 jaar ervaring met veiligheid, wetgeving omtrent veiligheid en milieu, Lean en verbetertrajecten.
 • Je kunt goed communiceren op alle niveaus in de organisatie en weet mensen makkelijk mee te krijgen.
 • Je bent enthousiast en hebt overtuigingskracht.
 • Je houdt van structuur en kunt goed plannen en organiseren.
 • Je kunt goed werken onder tijdsdruk en bent resultaat- en oplossingsgericht.

Aanbod

 • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en achtergrond;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een eindejaarsuitkering
 • Een enorm interessante werkomgeving

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Advisor

  Are you looking for a HSE position at an leading global expert in the provision of welding and coating services? Do you have experience as an HSE Advisor on large scale projects both onshore and offshore? In this position you are developing, implementing health, safety, and environmental initiatives.

  Health & Safety Manager Benelux

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Veiligheidskundige al een aantal jaar ervaring in het opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol als Health & Safety manager bij Witron precies voor jou!

  • KAM

  Health & Safety Manager / ZZP / Interim opdracht

  Ben jij op zoek naar een mooie interim opdracht als Health & Safety Manager bij een dynamische organisatie logistieke procesindustrie? Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een Veiligheidskundige met een aantal jaar ervaring in de procesindustrie.

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  Ga naar de bovenkant