Safety & Security Specialist

Home/EHS, FMCG, Junior, Zuid Holland/Safety & Security Specialist

REGIO:
Zuid Holland

BRANCHE
FMCG

NIVEAU:
Junior

Ben jij op zoek naar een mooie en uitdagende baan waarin Safety en Security hand in hand gaan? Ben jij in het bezit van een MVK diploma en heb je 1 of 2 jaar ervaring met Veiligheidsbeleid en daarnaast ook ervaring of affiniteit met Securitymanagement? Lees dan deze vacature aandachtig door!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een technologiebedrijf in de consumentengoederenindustrie met een zeer sterk wereldwijd netwerk. Zij zorgen voor een ongeëvenaard bereik op het gebied van consumptiegoederen en verbinden leveranciers en consumenten over de hele wereld. Met zo`n 1200 medewerkers in Nederland bedienen zij dagelijks hun klanten. Voor de hoofdlocatie te Dordrecht zijn wij op zoek naar een ambitieuze Safety & Security Specialist.

Functieomschrijving

Als Safety & Security Specialist speel je een belangrijke rol, aangezien jij in je operationele rol ondersteunt bij de uitvoering en de verbetering van het Safety & Security beleid. Tijdens het uitoefenen van deze rol, ontwikkel jij jouw eigen visie. Je hebt de mogelijkheid om uiteindelijk deze visie door te voeren in een leidinggevende rol. Een toffe uitdaging, aangezien deze organisatie verschillende vestigingen heeft binnen en buiten Nederland waarbij dit beleid essentieel is. In deze rol werk je nauw samen met de Safety & Security Manager en andere specialismes binnen de organisatie. Op operationeel gebied ondersteun je bij de uitvoering en implementatie van het Safety & Security beleid.

Jij zorgt ervoor dat je:

 • De dagelijkse monitoring van de OBE-beveiligingsmaatregelen op je neemt voor de diverse locaties;
 • De RI&E’s beheert en je daaruit voortkomende plannen van aanpak coördineert;
 • Incidenten en ongevalsonderzoeken oppakt en coördineert;
 • Ondersteunt en helpt bij de uitvoering van werkplekinspecties en audits op gebied van Safety & Security;
 • Beheert en schakelt met hun samenwerkingspartners bij noodgevallen op de diverse locaties;
 • Security projectplannen opstelt bij nieuw- of verbouwplannen en voert deze uit;
 • Safety & Security gerelateerde certificeringen beheert.

Genoeg verantwoordelijkheden waar jij mee aan de slag kan gaan dus! In jouw coördinerende en uitvoerende rol heb jij de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot sparringpartner. Vanuit hier kan jij waarde toevoegen aan het Safety & Security beleid. Daarnaast word je ook het eerste aanspreekpunt op één van de grotere locaties vanuit Safety & Security in Dordrecht.

Functie eisen

 • Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van Security Management;
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in het Safety & Security vakgebied;
 • Je bent gewend om projectmatig te werken met service, commissioning en installatiewerkzaamheden;
 • Je bent in staat technische informatie te lezen;
 • Flexibel wat betreft reizen binnen en buiten Nederland. Daarnaast vraagt deze rol ook beschikbaarheid voor calamiteiten buiten kantoortijden om;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

 • Een goed salaris aansluitend bij jouw ervaring, plus een jaarlijkse vaste kerstbonus en een prestatieafhankelijke bonus;
 • De meest up-to-date hardware (zoals een laptop en mobiel) en software om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren;
 • Thuiswerken indien jouw functie en functie gerelateerde taken dit toelaten;
 • 25 vakantiedagen, en de mogelijkheid om extra dagen te verdienen;
 • Een netto reiskostenvergoeding van maximaal € 215 per maand als je op kantoor werkt of een thuiswerkvergoeding als je op afstand werkt;
 • Werk gerelateerde mogelijkheden voor een leaseauto;
 • Gratis gebruik van een eigen sportschool in de vestigingen Delfzijl en Dordrecht.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA-HSE Manager

  Staat kwaliteit & Veiligheid bij jou op nummer 1 en vind je het leuk om mee te bouwen aan een snelgroeiend bedrijf? Ben je vertrouwd met kwaliteitssystemen, de implementatie en de impact hiervan op de gehele organisatie? En heb je daarnaast ook nog eens ervaring met het leidinggeven aan een QHSE team? Lees dan snel deze vacature!

  H&S Manager

  Ben je een daadkrachtige en pragmatische H&S manager en heb jij al je vlieguren gemaakt in de maak-industrie? Ben je op zoek naar een mooie en dynamische werkomgeving waar jij verantwoordelijk wordt voor het gehele Health & Safety beleid? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  • KAM Manager

  Sr. QHSE Engineer

  Ben jij een ervaren Sr. QHSE Engineer? Lijkt het jouw een uitdaging om de kwaliteitsafdeling verder vorm te geven? En zorg jij er mede voor dat onze organisatie voldoet aan de wetten en regels rondom kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

  • KAM

  KAM Coördinator

  Ben je een gedreven, daadkrachtige KAM Coördinator en adviseer je graag je collega`s in alle lagen van de organisatie? Ben jij analytisch en ga je graag met beleid aan de slag? Heb je ervaring met het implementeren van managementsystemen? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  Ga naar de bovenkant