Safety Officer

Home/EHS, Flevoland, Food, Medior/Safety Officer

REGIO:
Flevoland

BRANCHE
Food

NIVEAU:
Medior

Heb jij 3 of meer jaar ervaring in het (mede)opzetten en implementeren van SHE beleid binnen een productieorganisatie? Wil jij bij een bekende naam in de zuivelindustrie je stempel drukken en het veiligheidsbewustzijn vergroten? Lees dan deze vacature door!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een bekende naam in de zuivelindustrie. Inmiddels zijn de producten over de hele wereld verkrijgbaar en consumeren ruim 40 miljoen mensen dagelijks een van de bekendste zuiveldranken van deze organisatie. Het gaat hier om een groot internationaal bedrijf die sinds begin jaren `90 zijn Europese hoofdkantoor in Nederland heeft gevestigd. Voor deze mooie productielocatie zijn wij op zoek naar een gedreven Safety Officer.

Functieomschrijving

De afdeling Quality en Milieu op locatie bestaat uit 4 specialisten. Voor het ontwikkelen van beleid op gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu en zorgdragen voor implementatie en evaluatie hiervan ben jij verantwoordelijk in deze interessante positie. Jij bent de spin in het web op gebied van veiligheid bij een bedrijf met een mooie missie.

De officer is gepositioneerd onder de QESH manager vanwege de aandacht voor de VGWM van de fabriek, maar heeft een duidelijke link naar HR op het gebied van Arbo.

Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • Medevormgeven aan het safety beleid op gebied van VGWM en deze uitwerken tot (actie)plannen
 • Implementeren van opgestelde beleid en uitvoering van gemaakte planne
 • Adviseren van management op gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn en mlieu
 • Initiëren en onderzoeken van mogelijkheden om te optimaliseren
 • Ondersteunen tijdens externe audits
 • Toezien op de handhaving van de regels en voorschriften op de werkvloer
 • Op de hoogte blijven van relevante ontwikkelingen in de wet- en regelgeving die van invloed kunnen zijn op de dagelijkse procesvoering
 • Opstellen van rapportages
 • Samenwerken met o.a. Productie en Lab, maar ook een duidelijke link met HR op gebied van ARBO
 • Rapporteren aan de QESH Manager.

Functie eisen

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring op het vlak van Veiligheid, bij voorkeur in een productieomgeving in de foodsector.
 • Heeft kennis van en ervaring op gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu
 • Overtuigende en enthousiaste motivator die draagvlak weet te creëren.
 • Communiceert en schakelt makkelijk tussen de verschillende niveaus in een organisatie, ook in het Engels.
 • Voelt zich thuis in een internationale omgeving en heeft feeling voor andere culturen.
 • Persoonskenmerken: proactief, helicopterview, flexibel, zelfstandig, objectief en doortastend.

Aanbod

 • Goed salaris;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Bekende naam in de industrie
 • Mogelijkheden om jezelf te blijven doorontwikkelen

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA-HSE Manager

  Staat kwaliteit & Veiligheid bij jou op nummer 1 en vind je het leuk om mee te bouwen aan een snelgroeiend bedrijf? Ben je vertrouwd met kwaliteitssystemen, de implementatie en de impact hiervan op de gehele organisatie? En heb je daarnaast ook nog eens ervaring met het leidinggeven aan een QHSE team? Lees dan snel deze vacature!

  H&S Manager

  Ben je een daadkrachtige en pragmatische H&S manager en heb jij al je vlieguren gemaakt in de maak-industrie? Ben je op zoek naar een mooie en dynamische werkomgeving waar jij verantwoordelijk wordt voor het gehele Health & Safety beleid? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  • KAM Manager

  Sr. QHSE Engineer

  Ben jij een ervaren Sr. QHSE Engineer? Lijkt het jouw een uitdaging om de kwaliteitsafdeling verder vorm te geven? En zorg jij er mede voor dat onze organisatie voldoet aan de wetten en regels rondom kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

  • KAM

  KAM Coördinator

  Ben je een gedreven, daadkrachtige KAM Coördinator en adviseer je graag je collega`s in alle lagen van de organisatie? Ben jij analytisch en ga je graag met beleid aan de slag? Heb je ervaring met het implementeren van managementsystemen? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  Ga naar de bovenkant