QHSE Manager

REGIO:
Zuid Holland

BRANCHE:
Procesindustrie

NIVEAU:
Medior

Ben jij ervaren in strategisch beleid uitzetten en heb je al een aantal jaren in een QHSE Management positie gewerkt? Vindt jij het leuk om met Kwaliteits- en Veiligheidsbeleid organisatie breed te implementeren? Lees dan snel verder!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een topspeler in de internationale aluminium constructiemarkt. groep kent momenteel 5 business units, te weten; Yacht Structures, Helidecks, Aluminium Solutions, Service en Maintenance en Vertiports. Vanuit het Service Center, Corporate, ben je dienstverlenend als ook sturend richting alle voorgenoemde business units.

Functieomschrijving

Aan deze organisatie worden hoge eisen gesteld, onder andere vanuit onder meer de bouw, offshore branche en defensie. In de functie van Manager QHSE heb jij in de organisatie een initiërende rol om de koers te blijven uitzetten op het terrein van QHSE. Dit doe je niet alleen. Je werkt daarbij nauw samen met het management, als ook met je eigen team. Binnen je team is tevens een QC manager werkzaam, die de technische aansturing van Quality Control doet.

 

In deze functie ben je meewerkend voorman en stel je beleid en doelstellingen op het gebied van QHSE op en bij. Je bent internationaal verantwoordelijk voor de implementatie en het realiseren van de gestelde QHSE doelstellingen. Grote stappen in het realiseren van kwaliteits- en zorgsystemen, opstellen van handboeken en behouden van certificeringen zijn reeds gezet. De uitdaging zit nu in het vaster borgen en complementeren van het gerealiseerde niveau en het vergroten van het bewustzijn over QHSE.

Functie eisen

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een technische HBO opleiding en relevante ervaring op het gebied van QHSE management.
 • Ruime kennis op het gebied van kwaliteits-, veiligheids- , ARBO- en milieusystemen en wetgeving is vereist.
 • Ervaring met eisen waaraan voldaan moet worden, zoals ISO 9001, 14001 & 45001, AQAP 2110, OHSAS 18001 en EN 1090-1, is een pré.
 • Daarnaast heb je ervaring met het houden van interne en externe audits.
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift spreekt voor zich, kennis van de Duitse taal is een pré.
 • Je communiceert makkelijk op verschillende niveaus en je hebt overtuigingskracht.
 • Je bent een enthousiasmerende teamplayer, accuraat, flexibel, stressbestendig, oplossingsgericht en je kunt goed plannen en organiseren.
 • Je hebt ervaring in de maakindustrie.

Aanbod

Werken bij deze mooie opdrachtgever betekent werken in een uitdagende en verantwoordelijke functie in een groeiend en dynamisch, specialistisch bedrijf, waar alle mogelijkheden voorhanden zijn voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast hanteren zij de cao Metalektro en bieden een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld:

 • Een fulltime contract van 40 uur per week
 • 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen op fulltime basis
 • Reiskostenvergoeding
 • Telefoon en Laptop
 • Een informele en dynamische werkomgeving
 •  

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

ik ben al ingeschreven bij QHSE united

GERELATEERDE VACATURES

 • QHSE Coördinator

QA Manager

Ben jij een ervaren QA Manager met affiniteit of een achtergrond in de voedingsmiddelenindustrie en klaar voor een grote nieuwe uitdaging? In deze positie stuur je een team aan en sta je voor een groot project (verhuizing) waarin je deel uitmaakt van het projectteam. Kortom een uitdagende baan in een dynamische omgeving!

Categorieën: Food, Kwaliteit, Senior, Utrecht|Label: , , , , , , , , , , |

SHE Manager

Heb jij al een aantal jaar leidinggevende ervaring of ben je toe aan deze stap in je carrière? Ben jij die Veiligheidskundige die graag managed maar ook nog graag deels bij de operatie betrokken blijft? Bij deze dynamische en snel groeiende organisatie kan jij echt een verschil maken!

Go to Top