HSE Medewerker

REGIO:
Noord Brabant

BRANCHE
Productie

NIVEAU:
Medior

Kan jij snel schakelen ben je doelgericht en heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel? Heb jij al een aantal jaar ervaring met het (mede)opzetten van het Veiligheidsbeleid binnen een organisatie en ben je toe aan een volgende stap? Lees dan deze vacature verder.


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bedrijf op de markt van flexibele verpakkingen en maakt deel uit van een grotere groep. Ze houden zich bezig met hoogwaardige verpakkingen voor bekende merkfabrikanten in de voedings- en genotsmiddelen industrie. Voor deze mooie organisatie zijn wij op zoek naar een HSE Medewerker.

Functieomschrijving

Deze organisatie vindt het belangrijk dat iedereen kan werken in een veilige en prettige werkomgeving.

Als HSE medewerker ben je hier de drijvende kracht achter.

Om het huidige QHSE team verder uit te bouwen en te versterken, zijn ze op zoek naar een ervaren HSE medewerker . Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle veiligheidszaken. En je bent in staat om bewustwording te creëren als het gaat om gezondheid, veiligheid en milieu.

Je hebt een brede rol waarbij je je samen met het team richt op het verder implementeren, onderhouden, aanpassen en verbeteren van het huidige managementsysteem (ISO 9001 en ISO 14001). Daarnaast zorg je ervoor dat de organisatie voldoet aan alle wettelijke regelgeving betreffende Arbo en milieu. Je begeleidt de interne- en externe audits, zorgt voor correcte opvolging en initieert verbeterprojecten. Indien nodig ondersteun je bij kwaliteitscontroles.

Als HSE medewerker werk je samen in een team met 2 collega’s en werk je veel samen met de productie en Technische Dienst. Je rapporteert aan de QHSE Manager.

Inhoud functie:

 • Geven van voorlichting en instructie (training, toolbox en coaching);
 • Opstellen van instructies en procedures in een begrijpelijke taal;
 • Melden, registreren van incidenten en ongevallen;
 • Uitvoeren van incidenten- en ongevalsonderzoek en –analyse;
 • Rapporteren, uitvoeren en opvolgen actieplannen uit audits, RI&E, onderzoeken en andere projecten;
 • Opstellen, toetsen en controleren van werkvergunningen, TRA’s en LMRA’s;
 • Verantwoordelijk voor aanvraag (revisie)milieuvergunning, ontheffingen, meldingen en jaarverslagen.

Functie eisen

Profiel:

 • MBO werk- en denkniveau,
 • Aangevuld met MVK
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring met ISO 9001 en ISO 14001 is een vereiste, BRC of ISO 22000 is een pre.
 • Ervaring met gedrag, cultuur en verandermanagement
 • Op de hoogte van relevante wet- en regelgeving op het gebied van Arbo, milieu en ISO
 • Communicatieve en sociale vaardigheden (op verschillende niveaus)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift

Aanbod

Wat kunnen wij jou bieden

 • Een verantwoordelijke baan in een dynamische werkomgeving
 • Goede begeleiding op alle niveaus
 • Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een collegiale werksfeer

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA-HSE Manager

  Staat kwaliteit & Veiligheid bij jou op nummer 1 en vind je het leuk om mee te bouwen aan een snelgroeiend bedrijf? Ben je vertrouwd met kwaliteitssystemen, de implementatie en de impact hiervan op de gehele organisatie? En heb je daarnaast ook nog eens ervaring met het leidinggeven aan een QHSE team? Lees dan snel deze vacature!

  H&S Manager

  Ben je een daadkrachtige en pragmatische H&S manager en heb jij al je vlieguren gemaakt in de maak-industrie? Ben je op zoek naar een mooie en dynamische werkomgeving waar jij verantwoordelijk wordt voor het gehele Health & Safety beleid? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  • KAM Manager

  Sr. QHSE Engineer

  Ben jij een ervaren Sr. QHSE Engineer? Lijkt het jouw een uitdaging om de kwaliteitsafdeling verder vorm te geven? En zorg jij er mede voor dat onze organisatie voldoet aan de wetten en regels rondom kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

  • KAM

  KAM Coördinator

  Ben je een gedreven, daadkrachtige KAM Coördinator en adviseer je graag je collega`s in alle lagen van de organisatie? Ben jij analytisch en ga je graag met beleid aan de slag? Heb je ervaring met het implementeren van managementsystemen? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  Ga naar de bovenkant