HSE Medewerker

REGIO:
Noord Brabant

BRANCHE
Productie

NIVEAU:
Medior

Kan jij snel schakelen ben je doelgericht en heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel? Heb jij al een aantal jaar ervaring met het (mede)opzetten van het Veiligheidsbeleid binnen een organisatie en ben je toe aan een volgende stap? Lees dan deze vacature verder.


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bedrijf op de markt van flexibele verpakkingen en maakt deel uit van een grotere groep. Ze houden zich bezig met hoogwaardige verpakkingen voor bekende merkfabrikanten in de voedings- en genotsmiddelen industrie. Voor deze mooie organisatie zijn wij op zoek naar een HSE Medewerker.

Functieomschrijving

Deze organisatie vindt het belangrijk dat iedereen kan werken in een veilige en prettige werkomgeving.

Als HSE medewerker ben je hier de drijvende kracht achter.

Om het huidige QHSE team verder uit te bouwen en te versterken, zijn ze op zoek naar een ervaren HSE medewerker . Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle veiligheidszaken. En je bent in staat om bewustwording te creëren als het gaat om gezondheid, veiligheid en milieu.

Je hebt een brede rol waarbij je je samen met het team richt op het verder implementeren, onderhouden, aanpassen en verbeteren van het huidige managementsysteem (ISO 9001 en ISO 14001). Daarnaast zorg je ervoor dat de organisatie voldoet aan alle wettelijke regelgeving betreffende Arbo en milieu. Je begeleidt de interne- en externe audits, zorgt voor correcte opvolging en initieert verbeterprojecten. Indien nodig ondersteun je bij kwaliteitscontroles.

Als HSE medewerker werk je samen in een team met 2 collega’s en werk je veel samen met de productie en Technische Dienst. Je rapporteert aan de QHSE Manager.

Inhoud functie:

 • Geven van voorlichting en instructie (training, toolbox en coaching);
 • Opstellen van instructies en procedures in een begrijpelijke taal;
 • Melden, registreren van incidenten en ongevallen;
 • Uitvoeren van incidenten- en ongevalsonderzoek en –analyse;
 • Rapporteren, uitvoeren en opvolgen actieplannen uit audits, RI&E, onderzoeken en andere projecten;
 • Opstellen, toetsen en controleren van werkvergunningen, TRA’s en LMRA’s;
 • Verantwoordelijk voor aanvraag (revisie)milieuvergunning, ontheffingen, meldingen en jaarverslagen.

Functie eisen

Profiel:

 • MBO werk- en denkniveau,
 • Aangevuld met MVK
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring met ISO 9001 en ISO 14001 is een vereiste, BRC of ISO 22000 is een pre.
 • Ervaring met gedrag, cultuur en verandermanagement
 • Op de hoogte van relevante wet- en regelgeving op het gebied van Arbo, milieu en ISO
 • Communicatieve en sociale vaardigheden (op verschillende niveaus)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift

Aanbod

Wat kunnen wij jou bieden

 • Een verantwoordelijke baan in een dynamische werkomgeving
 • Goede begeleiding op alle niveaus
 • Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een collegiale werksfeer

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Advisor

  Are you looking for a HSE position at an leading global expert in the provision of welding and coating services? Do you have experience as an HSE Advisor on large scale projects both onshore and offshore? In this position you are developing, implementing health, safety, and environmental initiatives.

  Health & Safety Manager Benelux

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Veiligheidskundige al een aantal jaar ervaring in het opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol als Health & Safety manager bij Witron precies voor jou!

  • KAM

  Health & Safety Manager / ZZP / Interim opdracht

  Ben jij op zoek naar een mooie interim opdracht als Health & Safety Manager bij een dynamische organisatie logistieke procesindustrie? Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een Veiligheidskundige met een aantal jaar ervaring in de procesindustrie.

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  Ga naar de bovenkant