Manager SHE (Tijdelijke opdracht / ZZP)

Home/EHS, Procesindustrie, Senior, Zuid Holland/Manager SHE (Tijdelijke opdracht / ZZP)

REGIO:
Zuid Holland

BRANCHE
Tuinbouw

NIVEAU:
Senior

Ben jij een (senior) Manager SHE en heb je ervaring in de bouw of installatietechniek? Heb je ervaring
met projectmatig werken binnen een internationale omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is opgericht in 2021 en is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is de nadrukkelijke ambitie van de organisatie om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector. De organisatie beslaat nu vier ondernemingen.

Functieomschrijving

Wie ben jij?

De veiligheid en gezondheid van de medewerkers is prioriteit nummer één. Elke dag veilig en gezond naar huis kunnen gaan na je werk is het belangrijkste wat er is. In de rol van Manager SHE werk je samen met alle collega’s om de veiligheid binnen projecten en productielocaties naar een hoger niveau te tillen. Hierin ben jij als manager SHE de drijvende kracht. Jouw focus ligt op het continue zorgdragen voor een veilige werkomgeving en het verhogen van het veiligheidsbewustzijn. Je bent beleidsmatig ingesteld, je hebt visie én je kunt helder communiceren; je weet hoe je beleid kunt verbeteren, draagvlak kunt creëren, en op een praktische manier kunt implementeren.

Wat ga je doen?

De Manager SHE adviseert de directie, management, klanten en medewerkers met betrekking tot beleidsvoering over de veiligheid binnen de ondernemingen. Je brengt alle gerelateerde veiligheids- en milieuaspecten in kaart en bent verantwoordelijk voor het beheersen en realiseren van verbeteringen om uiteindelijk die veilige werkomgeving te blijven borgen. Daarbij zal je starten met een 0-meting; hoe staan zij er op dit moment voor op SHE-gebied? Dat gaat van de huidige inrichting tot het maken, uitwerken en implementeren van verbeterplannen. Je stelt de veiligheids- en milieu procedures en instructies op met proceseigenaren en zorgt ervoor dat deze actueel blijven. Je bent verantwoordelijk voor voorlichting op het gebied van Arbo, Veiligheid & Milieu en dat doe je op een professionele manier die goed aansluit bij de diverse doelgroepen. Je brengt verslag uit over en voert ongevallen-, (milieu & safety) incidenten- en klachtenonderzoek uit zodat deze in de toekomst voorkomen kunnen worden.

De functie van Manager SHE is een nieuwe functie binnen de groep en vraagt om een grote mate van zelfstandigheid en initiatief. De Manager SHE rapporteert direct aan de raad van bestuur.

De verantwoordelijkheden:

 • Opstellen van SHE Beleid en doelstellingen, rekening houdend met wet- en regelgeving, ontwikkelingen en stakeholders.
 • Implementeren van veiligheidsmaatregelen bij pre- kwalificaties, tenders, ontwerp en voorbereiding, uitvoering en beheer & onderhoud.
 • Opstellen van rapportages en jaarverslagen, monitoren van compliance met regelgeving en (certificering) vereisten. Eerste aanspreekpunt voor adviseurs en de certificerende instellingen.
 • Monitoren, analyseren en rapporteren van (geconsolideerde) SHE-prestaties tegen plannen en doelstellingen van de organisaties en projecten.
 • Coördineren en begeleiden van interne audits om de verbeteringen op HSE-gebied in onze bedrijfsprocessen vast te stellen.
 • Coördineren en begeleiden van externe audits.
 • Initiëren en managen van verbeterplannen.

Functie eisen

 • Je beschikt over minimaal 10 jaar werkervaring in de functie van bv Manager SHE/ veiligheidskundige;
 • Je hebt relevante ervaring in een technische omgeving (bij voorkeur bouw of installatietechniek);
 • Je beschikt over een afgeronde HVK opleiding of integrale veiligheidskunde IVK of Management of Safety, Health & Environment MoSHE en beheerst de Nederlandse én Engelse taal goed in woord en geschrift met kennis van wet- en regelgeving;
 • Je overtuigt anderen vanuit deskundigheid en kan schakelen op verschillende niveaus in de organisatie;
 • Je hebt kennis van veiligheidsmanagementsystemen en ervaring met het uitvoeren en opvolgen van audits;
 • Je bent oplossingsgericht en werkt hierin graag samen – je bent daadkrachtig, resultaat- en mensgericht en je durft feedback te geven;
 • Je vindt het een uitdaging om een duidelijke bijdragen te leveren aan het verder professionaliseren van de organisatie.

Aanbod

Zelfstandigheid en vertrouwen! De verantwoordelijkheid om binnen een snelgroeiende internationale organisatie SHE visie en beleid te implementeren. Tijdelijke opvulling van de rol.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant