Manager SHE (Tijdelijke opdracht / ZZP)

Home/EHS, Procesindustrie, Senior, Zuid Holland/Manager SHE (Tijdelijke opdracht / ZZP)

REGIO:
Zuid Holland

BRANCHE
Tuinbouw

NIVEAU:
Senior

Ben jij een (senior) Manager SHE en heb je ervaring in de bouw of installatietechniek? Heb je ervaring
met projectmatig werken binnen een internationale omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is opgericht in 2021 en is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is de nadrukkelijke ambitie van de organisatie om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector. De organisatie beslaat nu vier ondernemingen.

Functieomschrijving

Wie ben jij?

De veiligheid en gezondheid van de medewerkers is prioriteit nummer één. Elke dag veilig en gezond naar huis kunnen gaan na je werk is het belangrijkste wat er is. In de rol van Manager SHE werk je samen met alle collega’s om de veiligheid binnen projecten en productielocaties naar een hoger niveau te tillen. Hierin ben jij als manager SHE de drijvende kracht. Jouw focus ligt op het continue zorgdragen voor een veilige werkomgeving en het verhogen van het veiligheidsbewustzijn. Je bent beleidsmatig ingesteld, je hebt visie én je kunt helder communiceren; je weet hoe je beleid kunt verbeteren, draagvlak kunt creëren, en op een praktische manier kunt implementeren.

Wat ga je doen?

De Manager SHE adviseert de directie, management, klanten en medewerkers met betrekking tot beleidsvoering over de veiligheid binnen de ondernemingen. Je brengt alle gerelateerde veiligheids- en milieuaspecten in kaart en bent verantwoordelijk voor het beheersen en realiseren van verbeteringen om uiteindelijk die veilige werkomgeving te blijven borgen. Daarbij zal je starten met een 0-meting; hoe staan zij er op dit moment voor op SHE-gebied? Dat gaat van de huidige inrichting tot het maken, uitwerken en implementeren van verbeterplannen. Je stelt de veiligheids- en milieu procedures en instructies op met proceseigenaren en zorgt ervoor dat deze actueel blijven. Je bent verantwoordelijk voor voorlichting op het gebied van Arbo, Veiligheid & Milieu en dat doe je op een professionele manier die goed aansluit bij de diverse doelgroepen. Je brengt verslag uit over en voert ongevallen-, (milieu & safety) incidenten- en klachtenonderzoek uit zodat deze in de toekomst voorkomen kunnen worden.

De functie van Manager SHE is een nieuwe functie binnen de groep en vraagt om een grote mate van zelfstandigheid en initiatief. De Manager SHE rapporteert direct aan de raad van bestuur.

De verantwoordelijkheden:

 • Opstellen van SHE Beleid en doelstellingen, rekening houdend met wet- en regelgeving, ontwikkelingen en stakeholders.
 • Implementeren van veiligheidsmaatregelen bij pre- kwalificaties, tenders, ontwerp en voorbereiding, uitvoering en beheer & onderhoud.
 • Opstellen van rapportages en jaarverslagen, monitoren van compliance met regelgeving en (certificering) vereisten. Eerste aanspreekpunt voor adviseurs en de certificerende instellingen.
 • Monitoren, analyseren en rapporteren van (geconsolideerde) SHE-prestaties tegen plannen en doelstellingen van de organisaties en projecten.
 • Coördineren en begeleiden van interne audits om de verbeteringen op HSE-gebied in onze bedrijfsprocessen vast te stellen.
 • Coördineren en begeleiden van externe audits.
 • Initiëren en managen van verbeterplannen.

Functie eisen

 • Je beschikt over minimaal 10 jaar werkervaring in de functie van bv Manager SHE/ veiligheidskundige;
 • Je hebt relevante ervaring in een technische omgeving (bij voorkeur bouw of installatietechniek);
 • Je beschikt over een afgeronde HVK opleiding of integrale veiligheidskunde IVK of Management of Safety, Health & Environment MoSHE en beheerst de Nederlandse én Engelse taal goed in woord en geschrift met kennis van wet- en regelgeving;
 • Je overtuigt anderen vanuit deskundigheid en kan schakelen op verschillende niveaus in de organisatie;
 • Je hebt kennis van veiligheidsmanagementsystemen en ervaring met het uitvoeren en opvolgen van audits;
 • Je bent oplossingsgericht en werkt hierin graag samen – je bent daadkrachtig, resultaat- en mensgericht en je durft feedback te geven;
 • Je vindt het een uitdaging om een duidelijke bijdragen te leveren aan het verder professionaliseren van de organisatie.

Aanbod

Zelfstandigheid en vertrouwen! De verantwoordelijkheid om binnen een snelgroeiende internationale organisatie SHE visie en beleid te implementeren. Tijdelijke opvulling van de rol.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  • KAM

  QHSE Manager

  Ben jij toe aan een mooie uitdaging bij een hele interessante organisatie in de verpakkingsindustrie? Wil jij als QHSE Manager samen met jouw team het QHSE-beleid naar een hoger plan tillen? Ben jij sterk in Quality en wil je het Veiligheidsbeleid door ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Quality Manager

  Kwaliteit is een continuproces en jij wordt de stuwende kracht. Met jouw enthousiasme en ervaring breng jij met je team de kwaliteit van de producten en diensten naar The Next Level. Als Quality Manager ga jij het beleid van de organisatie naar een hoger niveau tillen. Ben jij deze Quality Manager? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ga naar de bovenkant