Health & Safety Specialist

Home/EHS, Medior, Procesindustrie, Utrecht/Health & Safety Specialist

REGIO:
Utrecht

BRANCHE
Procesindustrie/Logistiek

NIVEAU:
Medior/Senior

Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een mooie organisatie die als wereldmarktleider al 50 jaar de verbindende factor tussen de supply chain en high tech. Zij ontwerpen, bouwen en onderhouden magazijnen voor hun klanten en zijn eindverantwoordelijk voor hun operations op klantlocaties in het gehele land. Zij zorgen voor volledig geautomatiseerde distributiecentra en logistieke systemen. Vanuit het Nederlandse hoofdkantoor in Nieuwegein geven zij leiding en support aan de teams die op verschillende klantlocaties in het land verantwoordelijk zijn voor de prestaties van volledig geautomatiseerde warehouses en innovatieve logistieke systemen.

Functieomschrijving

Jouw rol in het team

 • Je bent het aanspreekpunt op gebied van health and safety voor medewerkers,
  lijnmanagement en klant;
 • je denkt mee aan het ontwikkelen van de benodigde veiligheidsprocessen en
  het veiligheidsbewustzijn op de werklocatie;
 • je inspecteert de werkomgeving door middel van veiligheidsrondes, maakt
  werkinstructies, volgt deze op en borgt dit in het kwaliteitssysteem;
 • je werkt actief samen met het projectteam, de klant en health and safety
  manager;
 • je geeft voorlichting, training, en toolboxen aan het projectteam;
 • je bent het eerste aanspreekpunt in geval van bedrijfsongevallen en maakt
  verbeter voorstellen;
 • je maakt onderdeel uit van het lokaal managementteam.

Functie eisen

 • Je bezit een afgeronde mbo- of hbo-opleiding richting Veiligheidskunde;
 • je hebt tenminste 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen een
  productieomgeving;
 • je hebt ervaring met elektrotechnische Installaties (NEN 3140) en/of ervaring
  met werken op hoogtes;
 • je bent analytisch sterk, omgevingsbewust en pragmatisch ingesteld;
 • je werkt planmatig en accuraat, je reageert adequaat op situaties;
 • je hebt ervaring met verander- en cultuurmanagement en toont
  doorzettingskracht;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als Engels;
 • je bent in het bezit van geldig rijbewijs.

Aanbod

 • high-tech werkomgeving
 • uitdagende baan binnen de Benelux voor 40 uur per week
 • aantrekkelijk maandsalaris en goede arbeidsvoorwaarden
 • opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • internationaal familiebedrijf, marktleider in logistieke automatiseringsoplossingen

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM Manager

  KAM Specialist ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een proactieve KAM Specialist en sterk in met name kwaliteit en milieu en heb je gedegen kennis van de ISO 9001 & 14001? Wil jij de organisatie en het jonge enthousiaste team hierin steunen? Dan is deze interim opdracht echt wat voor jou!

  Group Director Health & Safety

  Wij zijn op zoek naar een organisatorisch sterke Group Director Health & Safety! Voor een grote toeleverancier in de bouw. Een internationale marktleider met meerdere vestigingen in Europa. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het H&S beleid voor de hele (internationale) groep. Je geef indirect leiding aan een team van 16 HSE Specialisten. Past deze mooie baan bij jou? Neem dan contact met ons op!

  Group Director Health & Safety (Interim Opdracht / ZZP)

  Wij zijn op zoek naar een organisatorisch sterke Health & Safety Manager! Voor een mooie interim klus bij een grote toeleverancier in de bouw. Een internationale marktleider met meerdere vestigingen in Europa. Past deze opdracht bij jou? Neem dan contact met ons op!

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant