KAM Coördinator

Home/KAM, Logistiek, Medior, Noord-Brabant/KAM Coördinator
REGIO:
Noord Brabant

BRANCHE:
Logistiek

NIVEAU:
Junior

Heb jij zin om in een dynamische omgeving samen met je team het Kwaliteit & Veiligheidsniveau naar een hoger niveau te tillen? Ben jij toe aan een 2e of 3e stap in je carrière bij een mooie organisatie in het zuiden des lands? Reageer dan maar!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever zamelt voor bedrijven en particulieren diverse afvalstromen in, waarna het op milieuvriendelijke wijze wordt verwerkt. Verder houden zij zich bezig met de verhuur, verkoop en reparatie van opslag- en kantoorunits. En tot slot transporteren ze bulk en moeilijk te laden en te lossen goederen. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige KAM Coördinator.

Functieomschrijving

Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu. Dat is een pittige portefeuille. Het verwerken van afvalstromen, verhuur en verkoop van tijdelijke units en transport. Daar komt heel wat bij kijken op KAM-gebied. Gelukkig heb jij voldoende ervaring en stressbestendigheid. Je wakkert het kwaliteitsbewustzijn in de organisatie aan en opent de ogen van collega’s voor mogelijke risico’s. Is er een wetswijziging of nieuwe regelgeving? Jij bent de eerste die het oppikt en toepast. Over afwisseling hoef je niet te klagen. De ene dag bezoek je 1 van de locaties voor een inspectie of begeleid je een bodemonderzoek. En de volgende dag duik je diep in regelgeving om een milieuvergunning aan te vragen. Jij tilt het KAM-bewustzijn naar een hoger level als jij:

Dit zijn jouw collega’s

Ja, het is een stevige baan, en dat doe je niet alleen. Naast een vaste KAM-coördinator, een beleidsmedewerker en een externe KAM-medewerker kun je rekenen op een ervaren manager, bij wie de deur altijd openstaat. Eens per week ontmoet je je directe collega’s tijdens de KAM-meeting, waar je onderling lopende zaken kunt afstemmen en vragen kunt voorleggen.

Ook tussen afdelingen onderling zijn de drempels laag. Je loopt makkelijk bij elkaar naar binnen en vindt het vanzelfsprekend om samen te werken en kennis te delen. Je hebt dus altijd een collega om mee te sparren. Zij koesteren een informele werksfeer en houden van hard werken en van een geintje tussendoor.

Je vaste werkplaats is op het hoofdkantoor in Eindhoven. Natuurlijk ben je ook geregeld te vinden op de werkvloer van de verschillende locaties, want dat is waar het allemaal gebeurt. Wil je een keer iets rustig thuis uitwerken? Dan is dat ook mogelijk

.

 • kritische werkinspecties uitvoert en VGM-observaties doet, en de actiepunten vervolgens actief monitort.
 • kansen en ontwikkelingen ziet in jouw werkveld en deze gevraagd en ongevraagd omzet in glasheldere verbetervoorstellen.
 • (bijna)ongevallen en incidenten registreert, opvolgt en daarmee steeds meer verschuift naar preventie.
 • als eerste KAM-aanspreekpunt collega’s en externe stakeholders motiveert, overtuigt en enthousiasmeert.
 • de KAM-systemen up-to-date houdt en ons met inzichtelijke rapportages verbeteringen laat zien.

Functie eisen

 • een hbo-diploma, bijvoorbeeld HVK of Integrale Veiligheid, liefst aangevuld met VCA-vol.
 • enkele jaren ervaring in een KAM-functie, bijvoorbeeld in een logistiek bedrijf.
 • flexibiliteit om soms te werken op wisselende tijden (in dagdienst).
 • een goede dosis doortastendheid en ambitie.
 • uitstekende beheersing van het Nederlands, Engels en eventueel ook Duits

Aanbod

 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • 27,5 vakantiedagen, voor een optimale werk-privébalans.
 • een premievrij pensioen.
 • focus op vitaliteit: bijvoorbeeld met ons fietsenplan en gratis fysiotherapie.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • QHSE Coördinator

  QHSE Coördinator

  Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan bij een snelgroeiend bedrijf waar geen dag hetzelfde is? Heb jij al een paar jaar ervaring opgedaan aan het uitvoeren van Kwaliteit- en Veiligheidsbeleid liefst binnen een organisatie in de voedingsmiddelenindustrie? Reageer dan op deze vacature.

  Categorieën: EHS, Food, Junior, Landelijk, Retail|Label: , , , , , , , , , , |

  Coördinator HSEQ

  Wil jij bij een zeer dynamisch en duurzaam bedrijf deel uitmaken van de energietransitie? Heb jij je al een aantal jaar bewezen als Veiligheidskundige en ben jij gebrand om op uitdagende projecten het HSEQ-beleid tot in de puntjes uit te voeren? Lees dan verder!

  • QHSE Coördinator

  Q(HSE) Manager

  Heb jij al een aantal jaar ervaring als Q(HSE) verantwoordelijke binnen een productieomgeving, idealiter in de farmacie? Heb jij verder ook leidinggevende kwaliteiten en kan jij de afdeling hierin uitmuntend leiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ga naar de bovenkant