KAM Coördinator

Home/KAM, Logistiek, Noord-Brabant, Senior/KAM Coördinator
REGIO:
Noord Brabant

BRANCHE:
Logistiek

NIVEAU:
Senior

Heb jij zin om in een dynamische omgeving samen met je team het Kwaliteit & Veiligheidsniveau naar een hoger niveau te tillen? Ben jij toe aan een 2e of 3e stap in je carrière bij een mooie organisatie in het zuiden des lands? Reageer dan maar!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever zamelt voor bedrijven en particulieren diverse afvalstromen in, waarna het op milieuvriendelijke wijze wordt verwerkt. Verder houden zij zich bezig met de verhuur, verkoop en reparatie van opslag- en kantoorunits. En tot slot transporteren ze bulk en moeilijk te laden en te lossen goederen. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige KAM Coördinator.

Functieomschrijving

Alles begint met veiligheid en de gezondheid van onze mensen. Als organisatie willen we bovendien beantwoorden aan strenge milieu-eisen.

In deze rol maak je onderdeel uit van een team dat zich bezig houdt met alles wat te maken heeft met veiligheidsprocessen, duurzaamheid en het werken volgens milieuwetgeving. Je valt onder de Manager KAM.

Jij bent één van de meest zichtbare collega’s binnen onze operatie want jij coördineert alle veiligheids- en milieuaspecten. Da’s geen gemakkelijke baan maar je kunt écht wat bereiken!

Je hebt een hele dynamische functie, een combinatie van uitvoerend en analyserend, om een paar voorbeelden te noemen:

 • Je duikt in de vergunningen – milieu en transport – en vertaalt deze naar concrete eisen en acties voor diverse afdelingen.
 • Je onderzoekt risico’s op het gebied van milieu/vergunningen en vertaalt deze naar mogelijkheden. Je hebt in beeld wat de risico’s zijn van niet voldoen aan wet- en regelgeving.
 • Je stelt vernietigingsverklaringen op en ondersteunt vraagstukken over afvalstromen.
 • Je treedt op als preventiemedewerker.
 • Je ondersteunt bij in- en externe audits.
 • Je maakt inspectierondes en vertaalt geconstateerde problemen/ afwijkingen naar concrete acties.
 • Je helpt andere afdelingen op de juiste manier met ons afvalacceptatie beleid om te gaan.
 • Je werkt samen met je KAM-collega in de uitvoering van de RIE en analyse van ongevallen.

Functie eisen

Jij bent een ‘doener’ met overtuigingskracht. Je staat ergens voor. Onderwerpen als vergunningen en milieubewustzijn spreken je aan. Je gaat daar op een heel praktische en pragmatische manier mee om, het moet gewoon kloppen én werkbaar zijn. Je hebt een goed stel hersens en je wilt jezelf blijven ontwikkelen. Je hebt een afgeronde MBO-plus of HBO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van milieu/vergunning, ervaring ga je hier opdoen.

Aanbod

 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • 27,5 vakantiedagen, voor een optimale werk-privébalans.
 • een premievrij pensioen.
 • focus op vitaliteit: bijvoorbeeld met ons fietsenplan en gratis fysiotherapie.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA-HSE Manager

  Staat kwaliteit & Veiligheid bij jou op nummer 1 en vind je het leuk om mee te bouwen aan een snelgroeiend bedrijf? Ben je vertrouwd met kwaliteitssystemen, de implementatie en de impact hiervan op de gehele organisatie? En heb je daarnaast ook nog eens ervaring met het leidinggeven aan een QHSE team? Lees dan snel deze vacature!

  H&S Manager

  Ben je een daadkrachtige en pragmatische H&S manager en heb jij al je vlieguren gemaakt in de maak-industrie? Ben je op zoek naar een mooie en dynamische werkomgeving waar jij verantwoordelijk wordt voor het gehele Health & Safety beleid? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  • KAM Manager

  Sr. QHSE Engineer

  Ben jij een ervaren Sr. QHSE Engineer? Lijkt het jouw een uitdaging om de kwaliteitsafdeling verder vorm te geven? En zorg jij er mede voor dat onze organisatie voldoet aan de wetten en regels rondom kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

  • KAM

  KAM Coördinator

  Ben je een gedreven, daadkrachtige KAM Coördinator en adviseer je graag je collega`s in alle lagen van de organisatie? Ben jij analytisch en ga je graag met beleid aan de slag? Heb je ervaring met het implementeren van managementsystemen? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  Ga naar de bovenkant