SHE Officer

Home/EHS, Flevoland, Food, Medior/SHE Officer

REGIO:
Flevoland

BRANCHE
Food

NIVEAU:
Medior

Hou je van dynamiek en hebben veiligheid en hygiëne bij jou de hoogste prioriteit? Heb jij al een aantal jaar ervaring met Arbo, Milieu & Veiligheid binnen een (productie)bedrijf? Als SHE Officer lever je een belangrijke bijdrage aan deze groeiende organisatie!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een prachtig familiebedrijf met meer dan 20 vestigingen in Nederland en België. Een organisatie met een rijke historie die meer dan een eeuw teruggaat. Zij zijn een van de aantonende namen in de zuivelindustrie. Voor de locatie Flevoland (70 FTE) zijn wij op zoek naar een gedreven SHE Officer.

Functieomschrijving

Binnen deze organisatie staat veilig werken hoog in het vaandel. Als SHE Officer ben je mede verantwoordelijk voor het implementeren en onderhouden van het veiligheidsbeleid binnen de kaders van de bedrijfsstrategie en conform de wet- en regelgeving. Daarnaast draag je ook zorg voor de implementatie, opvolging en uitvoering van het vastgestelde beleid. Je adviseert collega’s op verschillende afdelingen en verzorgt de noodzakelijke rapportages. Je hebt als belangrijke uitdaging  om, samen met je collega’s op de werkvloer, kansen en risico’s te signaleren om het veiligheidsniveau te verhogen. Ook bied je ondersteuning bij het opzetten van het milieu zorgsysteem. Je schakelt voortdurend met verschillende afdelingen, waaronder productie, technische dienst en het Operationeel Management Team. Daarnaast onderhoud je het contact met externe partijen zoals adviesbureaus en leveranciers.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Het zorgdragen voor en actualiseren van de RI&E en borging van de acties voortkomend uit de RI&E;
 • Coördineren van de interne Arbo audits en observatierondes. Naast het coördineren van de Arbo rondes, voert de SHE Officer deze ook uit;
 • Analyseren van evt. ongevallen / incidenten, verzorgen van rapportages en het inzetten en coördineren van verbeteracties;
 • Uitvoeren van het takenpakket behorende bij de rol van preventiemedewerker.

Kortom: een veelzijdige rol waarbij er door continue ontwikkelingen voldoende projecten zijn waarin je je kan vastbijten.

Functie eisen

 • Je bent in staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden, daadkrachtig, oplossings- en mensgericht.
 • Je werkt in structuren en je hebt affiniteit met het schrijven van procedures en werkinstructies.
 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo óf hbo opleiding Veiligheidskundige (IVK/MVK).
 • Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie met voorkeur in de productieomgeving.
 • Je bent een absolute voortrekker in het veilig werken en je bent in staat medewerkers hierin mee te nemen.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in het Nederlands en Engels.
 • Je bent zelfstandig en weet zaken in gang te zetten.
 • Je hebt enige kennis van landelijk wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en ARBO.

Aanbod

Wat bieden wij?

 • Naast leuke collega’s en een uitdagende baan in een ondernemende en dynamische werkomgeving bieden we:
 • Een passend salaris afhankelijk van jouw werkervaring.
 • Een reiskostenvergoeding van 0,23 cent per km.
 • 8% vakantietoeslag & 24 vrije dagen per jaar. Met de mogelijkheid om vakantiedagen erbij te kopen of te verkopen.
 • Extra secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om deel te nemen aan een fietsplan.
 • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Bij ons loop je bij iedereen binnen en zijn zaken snel geregeld!
 • Veel vrijheid om je ideeën tot uitvoer te brengen en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Volop online opleidingsmogelijkheden voor jou én je eventuele gezinsleden via GoodHabitz!

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Advisor

  Are you looking for a HSE position at an leading global expert in the provision of welding and coating services? Do you have experience as an HSE Advisor on large scale projects both onshore and offshore? In this position you are developing, implementing health, safety, and environmental initiatives.

  Health & Safety Manager Benelux

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Veiligheidskundige al een aantal jaar ervaring in het opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol als Health & Safety manager bij Witron precies voor jou!

  • KAM

  Health & Safety Manager / ZZP / Interim opdracht

  Ben jij op zoek naar een mooie interim opdracht als Health & Safety Manager bij een dynamische organisatie logistieke procesindustrie? Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een Veiligheidskundige met een aantal jaar ervaring in de procesindustrie.

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  Ga naar de bovenkant