SHE Officer

Home/EHS, Flevoland, Food, Medior/SHE Officer

REGIO:
Flevoland

BRANCHE
Food

NIVEAU:
Medior

Hou je van dynamiek en hebben veiligheid en hygiëne bij jou de hoogste prioriteit? Heb jij al een aantal jaar ervaring met Arbo, Milieu & Veiligheid binnen een (productie)bedrijf? Als SHE Officer lever je een belangrijke bijdrage aan deze groeiende organisatie!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een prachtig familiebedrijf met meer dan 20 vestigingen in Nederland en België. Een organisatie met een rijke historie die meer dan een eeuw teruggaat. Zij zijn een van de aantonende namen in de zuivelindustrie. Voor de locatie Flevoland (70 FTE) zijn wij op zoek naar een gedreven SHE Officer.

Functieomschrijving

Binnen deze organisatie staat veilig werken hoog in het vaandel. Als SHE Officer ben je mede verantwoordelijk voor het implementeren en onderhouden van het veiligheidsbeleid binnen de kaders van de bedrijfsstrategie en conform de wet- en regelgeving. Daarnaast draag je ook zorg voor de implementatie, opvolging en uitvoering van het vastgestelde beleid. Je adviseert collega’s op verschillende afdelingen en verzorgt de noodzakelijke rapportages. Je hebt als belangrijke uitdaging  om, samen met je collega’s op de werkvloer, kansen en risico’s te signaleren om het veiligheidsniveau te verhogen. Ook bied je ondersteuning bij het opzetten van het milieu zorgsysteem. Je schakelt voortdurend met verschillende afdelingen, waaronder productie, technische dienst en het Operationeel Management Team. Daarnaast onderhoud je het contact met externe partijen zoals adviesbureaus en leveranciers.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Het zorgdragen voor en actualiseren van de RI&E en borging van de acties voortkomend uit de RI&E;
 • Coördineren van de interne Arbo audits en observatierondes. Naast het coördineren van de Arbo rondes, voert de SHE Officer deze ook uit;
 • Analyseren van evt. ongevallen / incidenten, verzorgen van rapportages en het inzetten en coördineren van verbeteracties;
 • Uitvoeren van het takenpakket behorende bij de rol van preventiemedewerker.

Kortom: een veelzijdige rol waarbij er door continue ontwikkelingen voldoende projecten zijn waarin je je kan vastbijten.

Functie eisen

 • Je bent in staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden, daadkrachtig, oplossings- en mensgericht.
 • Je werkt in structuren en je hebt affiniteit met het schrijven van procedures en werkinstructies.
 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo óf hbo opleiding Veiligheidskundige (IVK/MVK).
 • Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie met voorkeur in de productieomgeving.
 • Je bent een absolute voortrekker in het veilig werken en je bent in staat medewerkers hierin mee te nemen.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in het Nederlands en Engels.
 • Je bent zelfstandig en weet zaken in gang te zetten.
 • Je hebt enige kennis van landelijk wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en ARBO.

Aanbod

Wat bieden wij?

 • Naast leuke collega’s en een uitdagende baan in een ondernemende en dynamische werkomgeving bieden we:
 • Een passend salaris afhankelijk van jouw werkervaring.
 • Een reiskostenvergoeding van 0,23 cent per km.
 • 8% vakantietoeslag & 24 vrije dagen per jaar. Met de mogelijkheid om vakantiedagen erbij te kopen of te verkopen.
 • Extra secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om deel te nemen aan een fietsplan.
 • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Bij ons loop je bij iedereen binnen en zijn zaken snel geregeld!
 • Veel vrijheid om je ideeën tot uitvoer te brengen en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Volop online opleidingsmogelijkheden voor jou én je eventuele gezinsleden via GoodHabitz!

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM

  QHSE Coördinator

  Ben jij een gedreven QHSE Coördinator en word je blij van het beter en veiliger maken van processen en situaties? Zie jij het als een uitdaging om QHSE bovenaan het prioriteitenlijstje te krijgen en te houden? Dan is de rol van QHSE verantwoordelijke bij deze leuke organisatie echt iets voor jou!

  H&S Manager

  Ben je een daadkrachtige en pragmatische H&S manager en heb jij al je vlieguren gemaakt in de maak-industrie? Ben je op zoek naar een mooie en dynamische werkomgeving waar jij verantwoordelijk wordt voor het gehele Health & Safety beleid? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  Ga naar de bovenkant