QA Adviseur Supplier Compliance

Home/Food, Junior, Kwaliteit, Zuid-Holland/QA Adviseur Supplier Compliance

REGIO:
Zuid-Holland

BRANCHE
Food

NIVEAU:
Senior

Ben jij dé deskundige op het gebied van kwaliteitsmanagement en wil jij hier een bijdrage aan leveren? Heb jij al ervaring opgedaan in de voedingsmiddelenindustrie en ben je op zoek naar een 2e of 3e stap in je carrière? Dan ben jij de Quality Assurance Specialist die wij zoeken.


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een jong en dynamische importeur van groente & fruit vanuit de gehele wereld. Een snelgroeiende organisatie met 2 innovatieve locaties waar dagelijks honderden collega`s met veel plezier aan de kwaliteit van meer dan 200 versproducten werkt. Voor deze mooie organisatie zijn wij op zoek naar een gedreven QA Adviseur Supplier Compliance

Functieomschrijving

Als QA Adviseur Supplier Compliance ben je accuraat, een verbinder en initiatiefrijk in het meewerken aan de verduurzaming van onze keten. Je speelt een belangrijke rol in het waarmaken van onze strategische doelen. In de praktijk beheer je de compliance van onze leveranciers volgens de vereisten binnen de Supplier Agreement en de strategie voor Mens en Natuur. Hierin werk je met collega’s samen in werkgroepen op het gebied van thema’s zoals SIFAV 2025, Global GAP, PlanetProof en dergelijke. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van ons Supplier Compliance systeem Agriplace voor de organisatie.

Jouw overige verantwoordelijkheden:

 • Validatie van vereiste documenten en certificaten
 • Het inrichten en uitvoeren van leveranciersbeoordeling op het gebied van Quality Assurance, social en water compliance en supplier performance
 • Het opleveren van compliance KPI’s voor verschillende rapportages
 • Informatie voorziening aan de afdelingen sales, sourcing, sustainable business en marketing voor bezoeken en/of gesprekken met telers, klanten en/of andere partners
 • Het advies geven op het beleid en de strategie voor Mens en Natuur en de Supplier Agreement
 • Voorbereiding en begeleiden bij verschillende audits

Functie eisen

Jij hebt:

 • HBO werk- en denkniveau in de richting van bijvoorbeeld Food & Business, Bedrijfskunde of eventueel een inkoop gerelateerde opleiding
 • Relevante ervaring op het gebied van supplier compliance (binnen de AGF is een sterke pre)
 • Ervaring met en kennis van Agriplace (pre)
 • Bekend, of bereid dit te ontwikkelen, met (inter)nationale wet- en regelgeving en certificeringschema’s zoals IFS, SIFAV 2025, Global GAP, PlanetProof, SKAL (bio)
 • Een goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift

Aanbod

Wij bieden:

 • Een bonusregeling;
 • 26 vakantiedagen per kalenderjaar en de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen;
 • Een pensioenregeling;
 • Iedere dag een lekkere gratis smoothie en stuk fruit;
 • Een bedrijfskantine met kok waar je ontbijt en lunch kan kopen;
 • 3 keer per week gratis bootcampen op ons eigen bootcampterrein;
 • Het aanschaffen van een fiets met belastingvoordeel door het fietsplan;
 • Leren en ontwikkelen middels onze eigen Academy;
 • En niet te vergeten, een leuke werkplek!

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant