QA Officer

REGIO:
Noord Brabant

BRANCHE:
Food

NIVEAU:
Medior

Ben jij een echte teamplayer en heb je al enige jaren ervaring in de voedingsmiddelenindustrie? Voel jij je thuis in een familiaire omgeving en staat daarin Kwaliteit op nummer één? Lees dan snel verder!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een succesvol familiebedrijf in de voedingsmiddelenindustrie.

Functieomschrijving

Als QA officer voer je diverse (periodiek) controles uit op alle afdelingen binnen de Groep.  Je legt dit vast in rapporten, analyseert de data en komt met adviezen en aanbevelingen zodat de producten de gewenste kwaliteit behouden en het productieproces continue blijft verbeteren.

Je komt in een hecht team met Kwaliteit medewerkers met ieder hun eigen expertise, samen hebben jullie een belangrijke rol in het realiseren van de kwaliteitsdoelstellingen van de organisatie. Een trots team op bijvoorbeeld het behalen en behouden van het BRC AA certificaat. Dit betekent dat ze voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen op het vlak van voedselveiligheid en hygiëne.  Ze doen er dan ook alles aan om samen met de collega’s van de productie bij alle aangekondigde en onaangekondigde audits en inspecties te laten zien dat ze de processen en kwaliteit goed op orde hebben. Ze zijn snel en wendbaar en staan altijd open voor veranderingen en verbeteringen. Ze zoeken dan ook naar een slagvaardige collega met een hands-on instelling die het leuk vindt om mee te bouwen. Je rapporteert aan de QESH Manager.

In deze positie ben je verantwoordelijk voor:

 • Uitvoeren van diverse controlerondes, interne en externe audits.
 • Data verwerken in diverse systemen en rapportages opstellen.
 • Naar aanleiding van bevindingen adviezen formuleren en afstemmen met onder andere productie en technische dienst acties uitzetten.
 • (Mede) Projecten opzetten, opvolgen en afronden.
 • Ondersteuning bieden bij klachtenanalyse

.

Functie eisen

 • Je hebt een HBO opleiding richting levensmiddelentechnologie of door ruime werkervaring dit niveau bereikt;

 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;

 • Je bent een zelfstarter die planmatig kan werken volgens vaste structuren, je bent secuur en analytisch;

 • Daarnaast moet je ook stressbestendig zijn, een hands-on mentaliteit hebben, flexibel zijn en een echte teamspeler;

 • Je hebt kennis van Microsoft Office.

Aanbod

 • Een goed salaris

 • Prima overige secundaire arbeidsvoorwaarden

 • De mogelijkheid te leren en jezelf verder te ontwikkelen, ‘on the job’ of door het volgen van opleidingen en cursussen;

 • Deel uitmaken van een succesvol familiebedrijf met een no-nonsense mentaliteit;

 • Een vaste eindejaarsuitkering, collectieve zorgverzekering en fietsregeling.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM Manager

  KAM Specialist ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een proactieve KAM Specialist en sterk in met name kwaliteit en milieu en heb je gedegen kennis van de ISO 9001 & 14001? Wil jij de organisatie en het jonge enthousiaste team hierin steunen? Dan is deze interim opdracht echt wat voor jou!

  Group Director Health & Safety

  Wij zijn op zoek naar een organisatorisch sterke Group Director Health & Safety! Voor een grote toeleverancier in de bouw. Een internationale marktleider met meerdere vestigingen in Europa. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het H&S beleid voor de hele (internationale) groep. Je geef indirect leiding aan een team van 16 HSE Specialisten. Past deze mooie baan bij jou? Neem dan contact met ons op!

  Group Director Health & Safety (Interim Opdracht / ZZP)

  Wij zijn op zoek naar een organisatorisch sterke Health & Safety Manager! Voor een mooie interim klus bij een grote toeleverancier in de bouw. Een internationale marktleider met meerdere vestigingen in Europa. Past deze opdracht bij jou? Neem dan contact met ons op!

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant