QA Manager

REGIO:
Utrecht

BRANCHE:
Food

NIVEAU:
Senior

Ben jij een ervaren QA Manager met affiniteit of een achtergrond in de voedingsmiddelenindustrie en klaar voor een grote nieuwe uitdaging? In deze positie stuur je een team aan en sta je voor een groot project (verhuizing) waarin je deel uitmaakt van het projectteam. Kortom een uitdagende baan in een dynamische omgeving!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een prachtig familiebedrijf met meer dan 20 vestigingen in Nederland en België. Een organisatie met een rijke historie die meer dan een eeuw teruggaat. Zij zijn een van de aantonende namen in de zuivelindustrie. Voor hen zijn wij op zoek naar een gedreven QA Manager.

Functieomschrijving

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het formuleren, handhaven en uitbouwen van het vastgestelde kwaliteits- en voedselveiligheidsbeleid. Jij beheert het totale QA pakket en je bent hét eerste aanspreekpunt voor alle kwaliteit gerelateerde zaken op de locatie(s). Initieel bestaat jouw team uit een QA Medewerker en een Laborant en samen streven jullie continu naar het verbeteren van de kwaliteit. Daarnaast ben je onderdeel van het Operationeel Management Team, waardoor je ook direct invloed uit kunt oefenen op het dagelijkse beleid.

Er ligt veel uitdaging in deze functie, omdat de rol steeds breder zal worden. Je wordt betrokken bij een groot project en je zal deelnemen in het projectteam. In de loop van het nieuwe jaar zal jouw team uitbreiden naar 4 medewerkers en een grotere locatie. Je gaat werken met verschillende operationele afdelingen en je levert hierin een bijdrage aan structurele verbeteringen. Tevens ben je aanspreekpunt voor externe contacten zoals klanten, leveranciers, certificerende instellingen en overheidsinstanties. Je werkt nauw samen en rapporteert hierin aan de Plantmanager.

Je gaat tijdelijk werken op de locatie in Zaandam. Daarnaast zal je kennis gaan op doen in Harderwijk bij hun kaasveredelingslocatie. In de loop van 2022 gaan deze locaties verhuizen naar Lopik wat jouw standplaats wordt. Hier gaan zij op ambachtelijke manier smelt- en rookkaas in diverse smaken en verpakkingsvormen produceren en verpakken.

Functie eisen

 • Een goede gesprekspartner met ruime ervaring in het begeleiden van projecten.
 • Jij staat stevig in je schoenen, bent proactief en daadkrachtig.
 • Je bent HBO afgestudeerd bij voorkeur richting Levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar.
 • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie in de Food industrie.
 • Je hebt actuele kennis van kwaliteitsstandaarden en wet- en regelgeving.
 • Je kunt goed samenwerken, maar je gaat ook graag zelfstandig aan de slag.

Aanbod

 • Een goed salaris
 • Een goede reiskostenvergoeding
 • Deelname aan trainingen en cursussen en onbeperkt toegang tot hun online leerplatform
 • Veel vrijheid om je ideeën tot uitvoer te brengen en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • KAM

  QHSE Coördinator

  Ben jij een gedreven QHSE Coördinator en word je blij van het beter en veiliger maken van processen en situaties? Zie jij het als een uitdaging om QHSE bovenaan het prioriteitenlijstje te krijgen en te houden? Dan is de rol van QHSE verantwoordelijke bij deze leuke organisatie echt iets voor jou!

  H&S Manager

  Ben je een daadkrachtige en pragmatische H&S manager en heb jij al je vlieguren gemaakt in de maak-industrie? Ben je op zoek naar een mooie en dynamische werkomgeving waar jij verantwoordelijk wordt voor het gehele Health & Safety beleid? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  Ga naar de bovenkant