QA Manager

REGIO:
Utrecht

BRANCHE:
Food

NIVEAU:
Senior

Ben jij een ervaren QA Manager met affiniteit of een achtergrond in de voedingsmiddelenindustrie en klaar voor een grote nieuwe uitdaging? In deze positie stuur je een team aan en sta je voor een groot project (verhuizing) waarin je deel uitmaakt van het projectteam. Kortom een uitdagende baan in een dynamische omgeving!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een prachtig familiebedrijf met meer dan 20 vestigingen in Nederland en België. Een organisatie met een rijke historie die meer dan een eeuw teruggaat. Zij zijn een van de aantonende namen in de zuivelindustrie. Voor hen zijn wij op zoek naar een gedreven QA Manager.

Functieomschrijving

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het formuleren, handhaven en uitbouwen van het vastgestelde kwaliteits- en voedselveiligheidsbeleid. Jij beheert het totale QA pakket en je bent hét eerste aanspreekpunt voor alle kwaliteit gerelateerde zaken op de locatie(s). Initieel bestaat jouw team uit een QA Medewerker en een Laborant en samen streven jullie continu naar het verbeteren van de kwaliteit. Daarnaast ben je onderdeel van het Operationeel Management Team, waardoor je ook direct invloed uit kunt oefenen op het dagelijkse beleid.

Er ligt veel uitdaging in deze functie, omdat de rol steeds breder zal worden. Je wordt betrokken bij een groot project en je zal deelnemen in het projectteam. In de loop van het nieuwe jaar zal jouw team uitbreiden naar 4 medewerkers en een grotere locatie. Je gaat werken met verschillende operationele afdelingen en je levert hierin een bijdrage aan structurele verbeteringen. Tevens ben je aanspreekpunt voor externe contacten zoals klanten, leveranciers, certificerende instellingen en overheidsinstanties. Je werkt nauw samen en rapporteert hierin aan de Plantmanager.

Je gaat tijdelijk werken op de locatie in Zaandam. Daarnaast zal je kennis gaan op doen in Harderwijk bij hun kaasveredelingslocatie. In de loop van 2022 gaan deze locaties verhuizen naar Lopik wat jouw standplaats wordt. Hier gaan zij op ambachtelijke manier smelt- en rookkaas in diverse smaken en verpakkingsvormen produceren en verpakken.

Functie eisen

 • Een goede gesprekspartner met ruime ervaring in het begeleiden van projecten.
 • Jij staat stevig in je schoenen, bent proactief en daadkrachtig.
 • Je bent HBO afgestudeerd bij voorkeur richting Levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar.
 • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie in de Food industrie.
 • Je hebt actuele kennis van kwaliteitsstandaarden en wet- en regelgeving.
 • Je kunt goed samenwerken, maar je gaat ook graag zelfstandig aan de slag.

Aanbod

 • Een goed salaris
 • Een goede reiskostenvergoeding
 • Deelname aan trainingen en cursussen en onbeperkt toegang tot hun online leerplatform
 • Veel vrijheid om je ideeën tot uitvoer te brengen en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  HSE Advisor

  Are you looking for a HSE position at an leading global expert in the provision of welding and coating services? Do you have experience as an HSE Advisor on large scale projects both onshore and offshore? In this position you are developing, implementing health, safety, and environmental initiatives.

  Health & Safety Manager Benelux

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Veiligheidskundige al een aantal jaar ervaring in het opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol als Health & Safety manager bij Witron precies voor jou!

  • KAM

  Health & Safety Manager / ZZP / Interim opdracht

  Ben jij op zoek naar een mooie interim opdracht als Health & Safety Manager bij een dynamische organisatie logistieke procesindustrie? Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een Veiligheidskundige met een aantal jaar ervaring in de procesindustrie.

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  Ga naar de bovenkant