QA Manager

REGIO:
Noord Brabant

BRANCHE:
Food

NIVEAU:
Medior

Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging als QA Manager en heb je al enige jaren ervaring in de voedingsmiddelenindustrie? Voel jij je thuis in een familiaire omgeving en staat daarin Kwaliteit op nummer één? Lees dan snel verder!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met meer dan een eeuw aan ervaring in het vakgebied. De organisatie is een full service koel- en vrieshuis die voor hun klanten verpakken, invriezen, opslaan en exporteren van hun producten over de hele wereld.

Functieomschrijving

Als QA coördinator voer je diverse (periodiek) controles uit op de Cold Stores in Cuijk. Je legt dit vast in rapporten, analyseert de data en geeft adviezen en aanbevelingen zodat de kwaliteit continue blijft verbeteren. Samen met je team van 2 collega’s ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de kwaliteitsdoelstellingen en het behouden van de certificeringen zoals bijvoorbeeld FSSC 22000, Beter Leven Keurmerk en Bio. Je coördineert in- en externe audits en inspecties. Je geeft adviezen en volgt kwaliteitsverbeteringen op, zorgt dat deze verwerkt worden in de processenbeschrijvingen en het kwaliteitshandboek. We zoeken dan ook naar een slagvaardige professional met een hands-on instelling die het leuk vindt om met de organisatie mee te bouwen. Je rapporteert aan de Plantmanager.

In deze positie ben je verantwoordelijk voor:

 • Interne en externe audits en inspecties uitvoeren en begeleiden.
 • Data verwerken in diverse systemen en rapportages opstellen.
 • Naar aanleiding van bevindingen adviezen formuleren en afstemmen met onder andere productie en technische dienst acties uitzetten.
 • (Mede) Projecten opzetten, opvolgen en afronden
 • Ondersteuning bieden bij klachtenanalyse

.

Functie eisen

 • Je hebt een relevante HBO opleiding, bij voorkeur HAS, levensmiddelentechnologie of door ruime werkervaring dit niveau bereikt;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent een zelfstarter die planmatig kan werken volgens vaste structuren, je bent secuur en analytisch;
 • Daarnaast moet je ook stressbestendig zijn, een hands-on mentaliteit hebben en je bent flexibel;
 • Kennis van de Duitse taal is een pré;
 • Je hebt kennis van Microsoft Office.

Aanbod

 • Een zelfstandige, ondersteunende en afwisselende functie binnen een hecht team;
 • De mogelijkheid te leren en jezelf verder te ontwikkelen, ‘on the job’ of door het volgen van opleidingen en cursussen;
 • Deel uitmaken van een succesvol familiebedrijf met een no-nonsense mentaliteit;
 • Uiteraard hoort bij deze functie een marktconform salaris;
 • Prima overige secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een collectieve pensioenregeling en zorgverzekering.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant