KAM Coördinator (GWW)

Home/Civiel, Flevoland, Infra, Junior, KAM/KAM Coördinator (GWW)

REGIO:
Flevoland

BRANCHE:
Civiel/Infra

NIVEAU:
Junior

Heb jij een aantal jaar ervaring in Kwaliteit en Veiligheid en ben je toe aan een 2e stap in je carrière? Hou je ervan regelmatig projecten te bezoeken en met de voeten in de klei te staan? Reageer dan op deze mooie positie!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een groot familiebedrijf in de Grond-, Weg-, en Waterbouw (GWW) sector en heeft meerdere vestigingen in het westen des lands. Het bedrijf is in 1975 opgericht is dynamisch en voeren alle disciplines welke behoren tot de GWW in eigen beheer uit. Voor hun KAM afdeling zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste KAM coördinator.

Functieomschrijving

Binnen de functie leg je rechtstreeks verantwoording aan de KAM-manager. De afdeling bestaat daarnaast uit 2 kam coördinatoren (1 V&G coördinator en 1 locatiebeheerder.

In deze veelzijdige, hands on functie lever jij een belangrijke bijdrage in het vertalen van alle kwaliteits- en veiligheidsdoelstellingen naar de praktijk.  Daarnaast beheert de afdeling een 10-tal certificeringen waar je aan mee werkt om deze te continueren en te verbeteren.

De verantwoordelijkheden:

 • Het mede beheren, ontwikkelen en uitvoeren van de systemen voor veiligheids- en kwaliteitsborging, zoals ISO 9001, VCA en veiligheidsladder.
 • Het kwaliteits- en veiligheidsbewustzijn van alle medewerkers vergroten op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu, door het organiseren van trainingen, presentaties en veiligheidscampagnes.
 • Het uitvoeren van interne audits.
 • Het opstellen van V&G plannen en verdiepende RI&E’s en TRA’s.
 • KAM registraties zoals ongevalsmeldingen, toolboxen en WPI’s.

Functie eisen

Wij zoeken een betrokken, proactieve kandidaat, die zeer hands on is en feeling heeft met werkzaamheden en medewerkers op de projecten. Regelmatig bij de verschillende projecten kijken is voor jou dan ook geen enkel probleem. Daarnaast sta je stevig in je schoenen ben je accuraat en ben je communicatief zeer sterk. Je kunt snel schakelen tussen strategisch en operationeel niveau. Dit is wat de functie juist zo afwisselend en uitdagend maakt. Wij zijn op zoek naar een echt team-speler, die binnen dat team eigen verantwoordelijkheden en taken heeft.

 

Competenties:

 • Minimaal een HBO opleiding richting IVK/HVK/MVK of gelijkwaardig.
 • Minimaal 3 jaar ervaring binnen een gelijkwaardige functie en branche;
 • Kennis van VCA en ISO 9001 is een must. Kennis van overige certificeringen zijn een pré.
 • Je bent zelfstandig, flexibel en stressbestendig.
 • Zeer goede beheersing van het Nederlands in zowel woord en geschrift;
 • Een daadkrachtige en besluitvaardige houding kunnen aannemen ;
 • Goede communicatieve en coachende vaardigheden;

Aanbod

 • Een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Uitdagende werkomgeving;
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

ik ben al ingeschreven bij QHSE united

GERELATEERDE VACATURES

 • QHSE Coördinator

QA Manager

Ben jij een ervaren QA Manager met affiniteit of een achtergrond in de voedingsmiddelenindustrie en klaar voor een grote nieuwe uitdaging? In deze positie stuur je een team aan en sta je voor een groot project (verhuizing) waarin je deel uitmaakt van het projectteam. Kortom een uitdagende baan in een dynamische omgeving!

Categorieën: Food, Kwaliteit, Senior, Utrecht|Label: , , , , , , , , , , |

SHE Manager

Heb jij al een aantal jaar leidinggevende ervaring of ben je toe aan deze stap in je carrière? Ben jij die Veiligheidskundige die graag managed maar ook nog graag deels bij de operatie betrokken blijft? Bij deze dynamische en snel groeiende organisatie kan jij echt een verschil maken!

Go to Top