Teamleider QC

REGIO:
Noord Brabant

BRANCHE
Chemie

NIVEAU:
Senior

Ben jij de spin in het web wanneer het gaat om het waarborgen van kwaliteit en verbeteringen binnen de organisatie? Ben jij van nature een leider en krijg jij makkelijk een team mee? Wellicht zijn wij dan wel op zoek naar jou!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een mooie grote internationale speler in de chemie. Een productiebedrijf met 2 vestigingen in Nederland. Voor de vestiging te Giessen zijn wij op zoek naar een gedreven Teamleider Quality Control.

Functieomschrijving

Als Teamleider Quality Control ben jij de spin in het web wanneer het gaat om het waarborgen van kwaliteit en verbeteringen op de productielocatie in Giessen. Het beleid vertaal jij naar concrete en uitvoerbare acties. Samen met jouw team Quality Control (3 medewerkers) zorg je voor de implementatie van de acties en de naleving van het Arbo-, veiligheid- en milieubeleid. Op gezette tijden (maand en kwartaal) verzorg je rapportages m.b.t. jouw werkzaamheden en de KPI’s. Je bent onderdeel van de afdeling Quality & Continuous Improvement, het verbeteren van processen behoort dan ook tot jouw functie.

De verantwoordelijkheden:

 • De medewerkers van de afdeling Quality Control coachen, motiveren, adviseren, Instrueren en beoordelen. Ziekteverzuim op de afdeling actief begeleiden;
 • Sturen en beïnvloeden van alle medewerkers zodat het beleid op het gebied van Kwaliteit en verbeteringen wordt nageleefd;
 • Implementeren en onderhouden van relevante technische (meet)systemen op het Quality Control laboratorium;
 • Managen van klanten klachten en hierop onderbouwde terugkoppeling geven t.b.v. klanten communicatie;
 • Begeleiden van certificerende instanties en het begeleiden van klantenaudits;
 • Contact onderhouden met alle belanghebbende entiteiten binnen de organisatie op lokaal, internationaal en corporate niveau op het gebied van Quality Control;
 • Opvolgen van intern geconstateerde afwijkingen op kwaliteitsgebied, zowel richting productieafdelingen als richting afdeling inkoop en leveranciers;
 • Zelfverbeteringen kunnen implementeren op basis van data middels de DMAIC methode (Green Belt projecten);
 • Maken van maand- en kwartaalrapportages m.b.t. eigen werkzaamheden en de KPI’s;
 • Vervangen van de Q&CI Manager op de betreffende locatie in geval van afwezigheid.

Functie eisen

 • Hbo werk- en denkniveau, afgeronde technische opleiding;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van Quality & Continuous Improvement in een productieomgeving;
 • Kennis van en ervaring met kwaliteitsprocedures en -systemen;
 • In het bezit van een LEAN Six Sigma Green Belt of bereid om deze te behalen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

 • Goed salaris
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Een uitdagende functie met opleidingsmogelijkheden
 • Gevarieerde en uitdagende werkomgeving

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant