HSQE Coordinator

REGIO:
Zuid-Holland

BRANCHE
Chemie/Logistiek

NIVEAU:
Medior

Ben jij enthousiast, gedreven en klaar voor een nieuwe uitdaging? Staat veiligheid bij jou hoog in het vaandel en kun jij op een strategische en praktische manier oplossingen bedenken die bijdragen aan een veilige
werkomgeving? Reageer dan snel!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een mooi en nog immer groeiend bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland. Het gaat om een internationale speler in de logistiek. Ze zijn expert op het gebied van speciaal vervoer waaronder chemicaliën. Hier werken 70 fte dagelijks hard om de beste service en kwaliteit te leveren. Met locaties in Duitsland, UK en Polen heeft de organisatie meer dan 700 fte in dienst. Je bent verantwoordelijk voor het KAM beleid op de locatie. Voor deze opdrachtgever ben ik op zoek naar een HSQE Coordinator.

Functieomschrijving

Als HSQE coördinator staat veiligheid bij jou hoog in het vaandel en kun jij op een strategische en praktische manier oplossingen bedenken die bijdragen aan een veilige werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor de naleving van de wettelijke kaders en creëert een draagvlak voor de HSQE binnen de organisatie. Je voelt je als een vis in het water binnen een allround functie waar je in aanraking komt met verschillende aandachtsgebieden en alle disciplines binnen de organisatie.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het verhogen en verbeteren van de veiligheid en het
  veiligheidsbewustzijn in de organisatie;
 • Je bent het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers, overheidsinstanties en auditors
  m.b.t. HSQE;
 • Ontwikkelen, implementeren en het toetsen van het HSQE-systeem dat voldoet aan de
  interne richtlijnen en wettelijke normen van o.a. de ISO;
 • Opstellen van een intern auditplan, uitvoeren van interne audits en begeleiden van
  externe audits;
 • Zorgdragen voor de verbeteracties die voortkomen uit de interne audits, door deze uit
  te zetten en te monitoren;
 • Ontwikkelen van handboeken en jaarplannen;
 • Analyseren van veiligheidskwesties en verbeterplannen opstellen;
 • Organiseren van managementmeetings, waarbij het informeren van de status m.b.t. de
  kwaliteitssystemen het doel is;
 • Management en personeel informeren, adviseren en ondersteunen van het HSQE beleid en HSQE-vraagstukken;
 • Als ploegleider BHV, leiding geven aan het calamiteitenteam;

Functie eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen, voldoe jij aan de volgende functie-eisen:

 • Een afgeronde Mbo-opleiding Middelbare Veiligheidskunde;
 • 3-5 jaar ervaring als HSQE coördinator in een logistieke en/of technische organisatie;
 • Kennis van kwaliteits- en veiligheidssystemen, omgevingsrecht, Arbo- en
  milieuwetgeving;
 • Ervaring met certificering en het afnemen van audits;
 • Beheersing van de Engelse en Duitse taal (pre) in woord en geschrift;
 • Competenties: leiding geven, organiseren en plannen, goede communicatieve
  vaardigheden, overtuigend, besluitvaardig en proactief.

Aanbod

Wij bieden jou?

 • Een goed salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een dynamische omgeving bij een snelgroeiende organisatie.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant