HSE Officer (Bouw & Ontwikkeling)

Home/Bouw, EHS, Medior, Noord-Holland/HSE Officer (Bouw & Ontwikkeling)

REGIO:
Noord-Holland

BRANCHE
Bouw

NIVEAU:
Medior

Heb jij een aantal jaar ervaring als Veiligheidskundige in de bouw of in ieder geval een maakomgeving? Wil jij graag het bedrijf verder professionaliseren en de veiligheid borgen op de bouwplaatsen? Lees dan verder!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een van de grotere Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijven. De organisatie bestaat uit tal van organisatieonderdelen en houdt zich bezig met elk aspect op het gebied van bouw en infra. Voor een van de dochterondernemingen zijn wij op zoek naar een gedreven HSE Officer. Hier werken zij met 200 enthousiaste collega’s in en rond Amsterdam. Met een hoge mate van betrokkenheid en vertrouwen bouwen zij samen aan stoere en unieke projecten voor een scala aan klanten.

Functieomschrijving

Je gaat je bezighouden met mooie complexe projecten en kleinschalige nieuwbouw of verbouwingen in de utilitaire sector. Maar voor alle werkzaamheden geldt dat veiligheid een randvoorwaarde is om deze werkzaamheden uit te voeren. Als HSE Officer ben jij specialist als het gaat om gezond en veilig werken, beoordeel je risico’s en denk je mee over oplossingen om het werk nóg veiliger te maken.

Heb je ervaring in deze functie en wil je die ervaring uitbreiden en toepassen op de projecten? Dan zoeken we jou. Binnen het bedrijf werk je samen met de diverse projectteams en vorm je een belangrijke schakel in de organisatie die zich kenmerkt door korte communicatielijnen. Daarbij is alles goed geregeld: je helm, veiligheidsschoenen en werkjas liggen klaar, evenals je laptop en telefoon.

Functie eisen

Wat breng je mee

 • Creativiteit, deskundigheid en betrouwbaarheid.
 • MVK of HVK (veiligheidskunde) of gelijkwaardig.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de functie van veiligheidskunde.
 • Kennis van relevante normen en voorschriften op het gebied van HSE.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

 • Een team waarin hard gewerkt wordt met zelfstandigheid en vertrouwen
 • Prettige arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
 • Alles wat jij nodig hebt om jouw vak met plezier uit te voeren
 • Verantwoordelijkheid bij gave projecten binnen een bedrijf met lef, ambitie en een merkbare familie-cultuur.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA(HSE) Manager ZZP-er/Interim opdracht

  Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische QA (HSE) manager uit de maakindustrie? Wil jij graag het QHSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan hebben wij een mooie ZZP opdracht voor jou!

  • KAM

  QHSE Manager

  Ben jij toe aan een mooie uitdaging bij een hele interessante organisatie in de verpakkingsindustrie? Wil jij als QHSE Manager samen met jouw team het QHSE-beleid naar een hoger plan tillen? Ben jij sterk in Quality en wil je het Veiligheidsbeleid door ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Quality Manager

  Kwaliteit is een continuproces en jij wordt de stuwende kracht. Met jouw enthousiasme en ervaring breng jij met je team de kwaliteit van de producten en diensten naar The Next Level. Als Quality Manager ga jij het beleid van de organisatie naar een hoger niveau tillen. Ben jij deze Quality Manager? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ga naar de bovenkant