HSE Manager (Infra)

Home/Bouw, EHS, Infra, Senior, Utrecht/HSE Manager (Infra)

REGIO:
Utrecht

BRANCHE
Infra

NIVEAU:
Senior

Ben jij een Veiligheidskundige met enkele jaren leidinggevende ervaring bij voorkeur in de infra of heb je ervaring met projectmatig werken? Wil jij een grote organisatie nog verder professionaliseren op het gebied van Veiligheid? Lees dan deze vacature door!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een van de grotere Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijven. De organisatie bestaat uit tal van organisatieonderdelen en houdt zich bezig met elk aspect op het gebied van bouw en infra. Voor de specialisatie infra zijn wij op zoek naar een gedreven HSE manager.

Functieomschrijving

Als HSE Manager Infra ben jij verantwoordelijk voor alles rondom veiligheid op alle grote infrastructuurprojecten. Dit betekent dat je vaak op projectlocaties (momenteel voornamelijk regio Rotterdam en Lelystad) aanwezig bent. Daarnaast zal je 1 á 2 dagen werkzaam zijn vanuit het hoofdkantoor in Nieuwegein.

​​​​​​​Je bent het aanspreekpunt van het MT op het gebied van veiligheid. Met jouw overtuigingskracht weet jij het management het belang van veiligheid in te zien. Je weet uitvoering mee te krijgen in de veiligheidsgedachte en draagt HSE campagnes uit, momenteel staat de Take Care campagne centraal. Totaal stuur je (direct en indirect) zo’n 15 enthousiaste collega’s aan en weet de verbinding tussen de verschillende infraprojecten te maken. Verder houd je toezicht volgens wet- en regelgeving en het VGM plan. Zie jij een situatie die onveilig is of dreigt te worden? Dan heb jij de bevoegdheid om het werk te onderbreken, bij te sturen of zelfs volledig te stoppen indien jij dit noodzakelijk acht.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Het adviseren, corrigeren en zorgen voor een overzichtelijk beeld van de stand van zaken rondom jouw vakgebied, niet alleen aan het MT, maar ook binnen de tenderteams;
 • Het herzien van het veiligheidsbeleid;
 • Het opstellen van het HSE beleid voor Infra Projects;
 • Het zorgen voor een groei op de veiligheidscultuurladder;
 • Het vergroten van commitment rondom veiligheid op onze projecten.

Functie eisen

Wat breng je mee

 • Je hebt een afgeronde opleiding Middelbare Veiligheidskunde (MVK) of Hogere Veiligheidskunde (HVK) of relevante gerelateerde opleiding;
 • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring als HSE Officer, Veiligheidskundige, Safety Inspector of een vergelijkbare rol (bij voorkeur in de infra zodat je weet welke risico’s er allemaal bij een groot infraproject komen kijken);
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.
 • Je bent 40 uur beschikbaar, staat sterk in je schoenen en handelt resultaatgericht;

Aanbod

 • 30 vakantiedagen en individueel budget;
 • Een marktconform salaris;
 • Collectief pensioen en collectieve zorgverzekeringen;
 • Een uitdagende functie binnen een informele, hands-on organisatie;
 • Een leaseauto, laptop en telefoon.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  • Kam Medewerker

  Health & Safety Specialist

  Wil jij graag aan de slag bij een mooie internationale organisatie met een sterke naam in de intra logistiek? Heb jij als Health & Safety Specialist al een aantal jaar ervaring in het (mede)opzetten en vertalen van HSE-beleid binnen een procesorganisatie en heb je affiniteit met techniek? Dan is deze rol precies voor jou!

  KAM Manager

  Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zoeken wij een KAM Manager die óns vertelt hoe het moet. Bij Logchies zijn ze team spelers en dat zoeken ze ook in jou als nieuwe collega. Analytisch, communicatief, organiseren en proactief zijn de kernwoorden van jouw DNA. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel!

  • KAM Coördinator, Middelbare veiligheidskundige

  SHEQ Officer

  Heb jij al een aantal jaar ervaring in de kwaliteit en veiligheid in een BRZO omgeving en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij in staat om samen met de SHEQ Manager het SHEQ beleid te voeren en te optimaliseren binnen een leuke platte organisatie met een internationaal randje? Dan ben jij de SHEQ Officer die wij zoeken!

  Categorieën: KAM, Chemie, Medior, Zuid Holland|Label: , , , , , , |

  Project HSEQ Coördinator

  Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je werken in een dynamische omgeving waarin je tal van mooie projecten beheert? Wil jij graag aan de slag als Project HSEQ Coördinator bij een enorm gaaf bedrijf in heavy lifting? Lees dan snel deze interessante vacature door en solliciteer!

  Safety Health & Environment Manager

  Wij bieden je een uitdagende baan als Safety Health & Environment Manager in een dynamische en groeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al een aantal jaar ervaring in een leidende rol om de veiligheid op een plant continue te verbeteren? Reageer dan snel!

  Ga naar de bovenkant