HSE Manager (Infra)

Home/Bouw, EHS, Infra, Senior, Utrecht/HSE Manager (Infra)

REGIO:
Utrecht

BRANCHE
Infra

NIVEAU:
Senior

Ben jij een Veiligheidskundige met enkele jaren leidinggevende ervaring bij voorkeur in de infra of heb je ervaring met projectmatig werken? Wil jij een grote organisatie nog verder professionaliseren op het gebied van Veiligheid? Lees dan deze vacature door!


Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een van de grotere Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijven. De organisatie bestaat uit tal van organisatieonderdelen en houdt zich bezig met elk aspect op het gebied van bouw en infra. Voor de specialisatie infra zijn wij op zoek naar een gedreven HSE manager.

Functieomschrijving

Als HSE Manager Infra ben jij verantwoordelijk voor alles rondom veiligheid op alle grote infrastructuurprojecten. Dit betekent dat je vaak op projectlocaties (momenteel voornamelijk regio Rotterdam en Lelystad) aanwezig bent. Daarnaast zal je 1 á 2 dagen werkzaam zijn vanuit het hoofdkantoor in Nieuwegein.

​​​​​​​Je bent het aanspreekpunt van het MT op het gebied van veiligheid. Met jouw overtuigingskracht weet jij het management het belang van veiligheid in te zien. Je weet uitvoering mee te krijgen in de veiligheidsgedachte en draagt HSE campagnes uit, momenteel staat de Take Care campagne centraal. Totaal stuur je (direct en indirect) zo’n 15 enthousiaste collega’s aan en weet de verbinding tussen de verschillende infraprojecten te maken. Verder houd je toezicht volgens wet- en regelgeving en het VGM plan. Zie jij een situatie die onveilig is of dreigt te worden? Dan heb jij de bevoegdheid om het werk te onderbreken, bij te sturen of zelfs volledig te stoppen indien jij dit noodzakelijk acht.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Het adviseren, corrigeren en zorgen voor een overzichtelijk beeld van de stand van zaken rondom jouw vakgebied, niet alleen aan het MT, maar ook binnen de tenderteams;
 • Het herzien van het veiligheidsbeleid;
 • Het opstellen van het HSE beleid voor Infra Projects;
 • Het zorgen voor een groei op de veiligheidscultuurladder;
 • Het vergroten van commitment rondom veiligheid op onze projecten.

Functie eisen

Wat breng je mee

 • Je hebt een afgeronde opleiding Middelbare Veiligheidskunde (MVK) of Hogere Veiligheidskunde (HVK) of relevante gerelateerde opleiding;
 • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring als HSE Officer, Veiligheidskundige, Safety Inspector of een vergelijkbare rol (bij voorkeur in de infra zodat je weet welke risico’s er allemaal bij een groot infraproject komen kijken);
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.
 • Je bent 40 uur beschikbaar, staat sterk in je schoenen en handelt resultaatgericht;

Aanbod

 • 30 vakantiedagen en individueel budget;
 • Een marktconform salaris;
 • Collectief pensioen en collectieve zorgverzekeringen;
 • Een uitdagende functie binnen een informele, hands-on organisatie;
 • Een leaseauto, laptop en telefoon.

Petrochemie Farmaceutische industrie Productie Voedingsmiddelenindustrie VCA Petrochemie Certificering Implementatie Certificering Support NEN energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritieme, automotive, ICT en logistiek

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.

QESH SHEQ QHSE SHE EHS HSE Coördinator HVK / Hogere Veiligheidskundige IVK / Integraal Veiligheidskundige KAM Consultant KAM Adviseur Auditor Kwaliteitsmanager Milieukundige Safety Advisor Arbodeskundige Arbeidsdeskundige ATEX KAM medewerker / Coördinator / Manager – vacature QA manager / Medewerker Veiligheidskundige / Operationeel veiligheidskundige / arbeidsveiligheid MVK / Middelbaar veiligheidskundige
Recruitment / Werving en selectie bureau QHSE / QHSE Branche 


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:

  ik ben al ingeschreven bij QHSE united

  GERELATEERDE VACATURES

  QA-HSE Manager

  Staat kwaliteit & Veiligheid bij jou op nummer 1 en vind je het leuk om mee te bouwen aan een snelgroeiend bedrijf? Ben je vertrouwd met kwaliteitssystemen, de implementatie en de impact hiervan op de gehele organisatie? En heb je daarnaast ook nog eens ervaring met het leidinggeven aan een QHSE team? Lees dan snel deze vacature!

  H&S Manager

  Ben je een daadkrachtige en pragmatische H&S manager en heb jij al je vlieguren gemaakt in de maak-industrie? Ben je op zoek naar een mooie en dynamische werkomgeving waar jij verantwoordelijk wordt voor het gehele Health & Safety beleid? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  • KAM Manager

  Sr. QHSE Engineer

  Ben jij een ervaren Sr. QHSE Engineer? Lijkt het jouw een uitdaging om de kwaliteitsafdeling verder vorm te geven? En zorg jij er mede voor dat onze organisatie voldoet aan de wetten en regels rondom kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

  • KAM

  KAM Coördinator

  Ben je een gedreven, daadkrachtige KAM Coördinator en adviseer je graag je collega`s in alle lagen van de organisatie? Ben jij analytisch en ga je graag met beleid aan de slag? Heb je ervaring met het implementeren van managementsystemen? Reageer dan snel op deze interessante vacature!

  Ga naar de bovenkant